Dacian Cioloș: "USR este un partid de nișă". Ce răspund cei vizați

333
Dacian Cioloș:

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș lovește din nou într-un partid de opoziție. După ce i-a criticat pe liberali, a venit rândul celor de la USR să fie luați în vizor. "USR este un partid de nișă", a spus fostul premier tehnocrat. Replica a venit imediat. "Uniunea Salvați România a muncit mult să ajungă unde este acum", i-au transmis liderii partidului.

"Cei 65% din electorat nu sunt toți indeciși, acolo e un public mai complex. În primul rând, tocmai de asta venim cu o nouă ofertă politică, pentru că am constatat că, dacă USR are un culoar pe care îl poate acoperi pe zona asta de indeciși, există un alt culoar pe care îl putem acoperi noi, mai larg. USR are un culoar de nișă pe care îl valorifică foarte bine. Electoratul nostru, așa cum îl vedem acum, este reprezentat de oameni din diferite medii sociale, sunt oameni care au mai votat la alte alegeri, care au fost dezamăgiți și care nu se mai regăsesc și care așteaptă un partid care să dea o tentă de seriozitate. Nu zic că USR nu e serios, ci că ei au un alt stil", a declarat Dacian Cioloș într-o dezbatere, citat pe site-ul Mișcarea România Împreună.

"USR este, până una alta, al treilea partid din România, e greu să spui despre el că e de nișă. De doi ani facem singura opoziție adevărată, ne-am bătut doi ani, ne batem în continuare, avem 6.000 de membri, avem 200 de filiale, suntem în toată țara și asta nu e puțin lucru. Am făcut multe în doi ani", a spus Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR.

Dacian Cioloș a criticat, în urmă cu două săptămâni, Partidul Național Liberal. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul premier făcea atunci o analiză a întregii clase politice din România. El spunea despre principalele partide - PSD, dar și PNL - că reprezintă o clasă politică veche, care nu dorește să scoată țara din sărăcie. (C.V.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde