Dacian Cioloș: PSD se joacă din nou cu nervii și cu pungile românilor

208
Dacian Cioloș: PSD se joacă din nou cu nervii și cu pungile românilor - dacianciolos35724800-1526886904.jpg

Articole recomandate

Dacian Cioloș lansează un atac împotriva PSD, după apariția informației că Guvernul are un proiect de a elimina contribuțiile la Pilonul II pensii.

"PSD se joacă din nou cu nervii și cu pungile românilor care contribuie la Pilonul II de pensii, după o metodă deja testată: lansează ideea unui proiect de lege care ar putea enerva contribuitorii, asumat de instituții ale statului (nu cel "paralel" ci cel condus de PSD) după care iese un membru marcant al aceluiași partid de guvernământ care contrazice proiectul în cauză.

Tactica asta au mai folosit-o. Este menită să repartizeze tensiunea ce se poate acumula întinzând nervii în mai multe serii mici, pentru a nu rupe coarda în momentul în care măsura chiar va fi luată.

Din păcate pare tot mai clar faptul că bugetul ajunge pe drojdii și e nevoie să se deturneze conductele care alimentează bazinul de rezervă al cetățenilor (Pilonul II) spre bazinul curent al Guvernului care începe să sece.

Cam la asta se reduce "bunăstarea" pesedistă. Te faci stăpân pe robinetele și conductele celor care produc și pui eticheta ta pe produsul final îmbuteliat și distribuit ca fiind al tău.

Iresponsabililor, nu mai cheltuiți ce nu aveți, nu vă mai jucați cu banii cetățenilor!", a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Guvernul României vrea să suspende plata contribuțiilor pentru pensiile administrate privat - Pilonul II - în perioada 1 iulie – 31 decembrie, potrivit unui proiect de lege publicat în programul legislativ al Guvernului României pentru acest an, perioada mai – decembrie. Proiectul care vizează suspendarea plății contribuțiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, în perioada 1 iulie – 31 decembrie, este o propunere a Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză (CNSP), dar aceasta nu va fi pusă în aplicare, a susținut, duminică, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. În plus, ea a spus că legea pensiilor va fi pusă în dezbatere la finalul actualei sesiuni parlamentare, cel mai probabil în luna iulie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5317 secunde