Dacian Cioloș: PSD să se ocupe de rezolvarea problemelor României

228
Dacian Cioloș: PSD să se ocupe de rezolvarea problemelor României - dacianciolos3-1537713866.jpg
Fostul premier Dacian Cioloș, președinte fondator al Mișcării România Împreună, afirmă că în PSD este o bătălie internă, iar acest partid ar trebui să se ocupe de dezvoltarea economică a României și să evite izolarea țării pe plan european și internațional.

"Pe mine mă interesează în primul rând România și nu bătăliile și luptele interne intestine din PSD. Este un partid aflat la guvernare, care ar trebui să se ocupe de dezvoltarea economică, de rezolvarea problemelor pe care le are România, să evite izolarea României în plan european și în plan internațional. Dar în schimb, ce vedem? Spectacole în care apar unii așa-ziși dizidenți mai curați decât ceilalți și se bat între ei. Eu asta observ. Preocuparea mea vine din punctul acesta de vedere. Pentru mine nu există nicio diferență între unii și ceilalți. E o bătălie internă. PSD, ca partid în întregul lui, are o responsabilitate și va trebui să își asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în România. Și dacă ei au impresia că cu această bătălie internă vor transmite imaginea că există un PSD sub controlul lui Dragnea, care e nociv și că există o altă parte din PSD care e mai bună, eu cred că se înșeală pentru că se văd rezultatele", a declarat Dacian Cioloș, sâmbătă, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Fostul premier critică PSD și spune că guvernarea are rezultate catastrofale.

"Se vede capacitatea acestui partid de a guverna cu rezultatele catastrofale pe care le vedem. Și plătim cu toții pentru acest spectacol mediatic pe care trebuie să-l vedem seară de seară", a mai afirmat Cioloș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.1968 secunde