Dacian Cioloș: "Nu mă înscriu în Uniunea Salvați România"

217
1
Dacian Cioloș:

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR) și afirmă că a ajuns la această concluzie după primele discuții avute cu Nicușor Dan.


"Vreau să confirm că decizia mea este să nu fac pasul spre Uniunea Salvați România. De altfel, este o concluzie la care am ajuns încă înainte de a apărea toate speculațiile, înainte de înființarea acelei comisii de negociere în USR, de pozițiile și de reacțiile din ultimele zile. Este o decizie pe care am luat-o după primele discuții avute cu Nicușor Dan, pe care i-am și comunicat-o acum mai bine de o săptămână, când mi-a prezentat opinia sa clară în calitate de președinte al partidului", a spus Dacian Cioloș.


Fostul prim-ministru mai spune că are alături de el colaboratori din echipa guvernamentală de anul trecut, oameni lângă care a construit politici de care România are și va avea nevoie, oameni care mai pot face încă multe lucruri bune pentru țară.


"Nu s-a pus niciodată problema ca eu să negociez pentru mine o poziție sau alta în USR, așa cum reiese din unele poziții publice. Discuțiile s-au purtat în jurul unui posibil proiect comun între această echipă și USR. Discuțiile cu președintele USR le-am purtat întotdeauna cu deschidere, cu bună credință, concentrându-mă pe ceea ce putem construi împreună. Nu voi fi eu vreodată cel care să vrea să dea pe cineva la o parte, să vrea să vină la o masă deja așezată sau să culeagă roadele muncii altora", a mai spus Dacian Cioloș. 


Comentează știrea

Severin
26 martie 2017
Flit Ciolos!

In mocangiu periculos,asta e Ciolos. Nu are nimic bun in el,nici patriot nu este,nici solid pregatir intr-o profesie anume,ce naiba sa alegi prin vot ceva asa de banal? Tipul a fost impus ca premier ca urmare a emotiilor aduse de moartea nevinovatilor de la Colectiv,sacrificati de niste odiosi in interese de grup mafiot. Ciolos este doar un personaj sinisrtu ca si alte personaje toxice din sistemul care conduce azi tara spre tot ce poate fi mai prost.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6279 secunde