Dacian Cioloș ar putea conduce guvernul din umbră al USR

195
1
Dacian Cioloș  ar putea conduce guvernul  din umbră al USR - usrdacianciolos-1494862342.jpg

Articole de la același autor

USR va pregăti un guvern din umbră, pentru funcția de premier fiind luat în calcul și Dacian Cioloș, a declarat, ieri, președintele formațiunii, Nicușor Dan.


"La sfârșitul anului 2018 trebuie să venim cu un guvern din umbră, când USR va lua această decizie se va uita în interiorul și exteriorul său la persoanele cele mai competente. Am propus și voi milita ca în Biroul Național să fie respectat un calendar de un an și jumătate pentru elaborarea unui program politic complet al USR pentru România. La sfârșitul acestui proces, vom selecta dintre toți oamenii care au participat la dezbaterea pe program persoanele cele mai competente pentru fiecare domeniu și persoane pentru primul-ministru. În dezbaterea pe program vom invita oameni din societate care cunosc diferitele domenii și în componența acelui guvern din umbră pe care propun să îl anunțăm, nu excludem să avem oameni din exteriorul USR. Dacian Cioloș nu este exclus", a spus Nicușor Dan.


Totodată, el a reiterat faptul că își propune ca USR să devină al doilea partid al țării, să se bată cu șanse la primăriile marilor orașe și rezultatul de la alegerile parlamentare din 2020 să-i permită să propună premierul. 


Comentează știrea

Cincu
16 mai 2017
Ce scarbos....

Scabia asta de om nu vrea sa renunte. Obsesiile compulsive ale unora sunt foarte periculoase. Ne mai miram ca exista dilii ca rahatul ala de Kim din Corea de Nord,cand avem acilea uite,niste indivizi ce vor cu tot dinadinsul sa ajunga la putere ca sa fie ei sus acolo,sa poata face rau cui vor,cand vor ,sub protectia autoritatilor statului. Partea proasta este ca sunt si multi romai dusi cu pluta care chiar voteaza cu asa dezastre.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde