Dacian Cioloș: "Am șansa să fiu pe lista cu cei mai cinstiți candidați la europarlamentare"

254
Dacian Cioloș:
Dacian Cioloș a afirmat, ieri, că Alianța 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenți și mai cinstiți candidați.


"Am șansa să fiu pe lista cu cei mai competenți și mai cinstiți candidați pe care România i-a propus vreodată pentru Parlamentul European. În spatele a ceea ce a produs guvernarea Dragnea există un potențial pentru o Românie care vrea să rămână europeană. Și sunt convins că și la 26 mai, Clujul și Ardealul vor putea să încline balanța pentru o Românie europeană", a spus Dacian Cioloș.


La rândul său, celălalt co-președinte al USR-Plus, Dan Barna, a susținut că alianța pe care o reprezintă va forma guvernul după alegerile din 2020.


"Sunt convins că în 26 mai, Alianța USR-Plus va fi acolo sus în rezultate și sunt convins că în Cluj cel puțin vom câștiga alegerile. Împreună cu voi, în 2020 sau mai repede, dar în 2020 cu siguranță la finalul anului, când vor fi alegeri naționale, Alianța USR Plus va fi partidul care va forma guvernarea pro europeană a României", a subliniat Dan Barna.
Potrivit acestuia, electoratul are acum ocazia să nu mai voteze, ca altădată, cu "răul cel mai mic, ci să voteze cu un bine real".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde