Daniel Constantin:

"Dacă se trăiește bine în țară este și meritul ALDE"

127
1

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat vineri, că din punctul de vedere al partenerilor de guvernare ai PSD, mesajele sunt bune, clare, de continuare a guvernării, chiar dacă situația actuală din rândurile social-democraților "nu este plăcută pentru o coaliție din guvernare".

"Principala noastră preocupare este consolidarea guvernării. ALDE are patru ministere pe care le conduce, unde încearcă să implementeze politicile prevăzute în programul de guvernare, dar și politicile ALDE pe care le-am promovat la nivel național. Pe de altă parte, sunt 14 secretari de stat care administrează domenii foarte importante. Cu alte cuvinte, avem un rol extrem de important în ceea ce înseamnă viața de zi cu zi a românilor. Dacă se trăiește bine în țară, este și meritul ALDE. Dacă sunt probleme, cred că avem și noi o parte din vină și trebuie să ne asumăm acest lucru. De aceea preocuparea noastră majoră este să ducem la bun sfârșit programul de guvernare pe care l-am asumat ca și USL în anul 2012", a spus Daniel Constantin. 

Comentează știrea

iancu
18 iulie 2015
Urgent! Bani acum! Real!

Urgent! Bani acum! Real! Trebuie doar sa faci pasul de a te convinge ca aceasta oferta este serioasa si reala! Si te vei convinge extrem de repede! E bine sa profiti neaparat de aceasta sansa! Metoda de lucru este foarte simpla si accesibila pentru toti! Cere detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Economie : Cum va fi implementată TVA de 9%
Pagina a fost generata in 0.4505 secunde