"Dacă Mona Pivniceru va fi votată judecător la CCR, va pleca din Guvern"

158
Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că în cazul în care ministrul Justiției, Mona Pivniceru, va fi votat judecător la Curtea Constituțională a României (CCR), aceasta va pleca din Guvern. 

Ponta a fost întrebat dacă a discutat cu ministrul Justiției despre posibila sa plecare din Executiv, în cazul în care ar fi nominalizată din partea PNL judecător la CCR. 

"Dacă va fi votată judecător la Curtea Constituțională, sigur că doamna Pivniceru va pleca din Guvern", a spus premierul, la Parlament. 

Întrebat dacă nu are nimic împotriva acestei modificări în structura Guvernului prin pierderea unui ministru, premierul a răspuns: "Dar câștigăm un judecător la Curtea Constituțională. Cred că nu câștigăm noi, câștigă România. Câștigăm un judecător de carieră și un judecător experimentat și cred că doamna ministru, în următorii nouă ani, cu alte guverne, că nu o să stea Guvernul meu până atunci, va aplica corect litera și spiritul Constituției. În mod concret, dacă doamna Pivniceru este votată de către Senat pentru funcția de judecător la CCR, evident că nu poate să rămână și în Guvern", arătat premierul Victor Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.749 secunde