"Dacă cineva vrea mai mulți bani pentru colegiul său trebuie să spună de unde tăiem"

106
2

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că nu poate interzice nimeni parlamentarilor USL să depună amendamente la proiectul de buget, dar dacă cineva vrea mai mulți bani pentru colegiul său trebuie să spună de unde se taie acea sumă de bani. "De interzis nu putem interzice niciunui parlamentar de la USL să depună amendamente, dar putem să discutăm cu ei și ăsta a fost scopul discuției mele cu cei de la PSD pentru că până la urmă suntem o singură echipă, iar dacă cineva depune un amendament și vrea mai mulți bani pentru colegiul lui trebuie să spună de unde tăiem, tăiem de la altul. 


La buget e ca la bugetul oricărei familii, dacă vrei să iei bani ca să-și schimbi telefonul nu-ți mai schimbi televizorul. Prim amendamente la buget nu se pot crea mai mulți bani, ci se pot reîmpărți aceștia sau, eventual, se pot introduce noi taxe, dar noi, dincolo de propaganda din ultimele zile, nu am pus nicio taxă pe niciun cetățean al României", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.


Comentează știrea

protestatarul
14 noiembrie 2013
Stop CHEVRON !

dimanche 17 novembre 2013. 15:00 (UTC+02). Gara Constanta - vapor Ne-am bucurat când am aflat că Proiectului Roșia Montană i s-a pus stop. DEOCAMDATĂ! Lupta noastră continuă dincolo de solidaritatea față de Roșia. Lupta noastră se îndreaptă acum împotriva exploatării gazului de șist prin cea mai periculoasă metodă din lume: FRACTURAREA HIDRAULICĂ! Ne afectează direct și nu e o glumă! Pot începe cutremurele, pământurile se vor infecta ireparabil, apa va fi de nebăut! NU VREM ASTA! La fel cum nu vrem nici un masacru asupra câinilor fără stăpân! Veniți la marș numai dacă: -sunteți convinși că merită să luptați pentru copiii voștri chiar cu ei de mână; -credeți că fracturarea hidraulică este un PERICOL IMINENT! -vreți ca subiectul ROȘIA MONTANĂ să fie în continuare în atenția publică; -vreți să tragem un semnal de alarmă asupra conținutului de multe ori dubios al mâncării pe care o consumăm; -iubiți animalele și vreți să găsim soluții pentru rezolvarea situației câinilor fără stăpân; HAIDEȚI LA MARȘ! CONSTANȚA SE LUPTĂ

Siliviu
14 noiembrie 2013
spune stop CHEVRON !

Daca iti pasa de pamantul acesta si de soarta romanilor,premierule , anuleaza contractele cu Chevronul pe care niste tradatori de neam l-au semnat inaintea ta . Demonstreaza ca esti cu adevarat barbat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.319 secunde