Cumpăna se înfrățește cu localitatea Beer Tuvia din Israel

395
Printr-un comunicat de presă, Primăria comunei Cumpăna a anunțat că, astăzi, va avea loc semnarea acordului de înfrățire cu localitatea Beer Tuvia din Israel.
În baza Legii nr. 215/2001 a administrației publice republicată, care face referire, printre altele, și la inițiativa unităților administrativ-teritoriale de a coopera și de a se asocia cu unități administrativ-teritoriale din străinătate, precum și de a adera la o asociație internațională a unităților administrativ-teritoriale, Cumpăna va încheia un acord de înfrățire cu localitatea Beer Tuvia din Israel, se mai precizează în comunicat.
"Parteneriatul are ca scop dezvoltarea colaborării între cele două administrații publice, instituțiile publice și de cultură, manifestări comune în domeniile învățământ, turism, sport, activități sociale, economie, mediu", se arată în același document.
Semnarea acordului de înfrățire va avea loc astăzi, la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Cumpăna. Delegația din localitatea Beer Tuvia este formată din primarul Dror Shor, viceprimarul Sholomo Shamay și Shimi Moshe, membru în Comitetul de conducere al Asociației Primarilor din Israel.
Apoi, pe scena Casei de Cultură va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul de dansuri populare "Româncuța" și "Mugurașii Cumpenei" și un spectacol de dans sportiv pregătit de membrii Școlii de Dans Sportiv "Laura și Laurențiu Bogorodea" din Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6873 secunde