Cum se va circula pe podul de la Agigea. Citește cu atenție graficul

3383
4

Articole de la același autor

Reprezentanții Prefecturii Constanța au făcut public orarul după care se va circula pe podul de la Agigea, începând de sâmbătă și până la sfârșitul lunii decembrie a anului curent.

Astfel, până, sâmbătă, 26 octombrie, circulația pe pod este restricționată la fiecare 15 minute, între orele 23,00 și 4,45. Începând cu data de 26 octombrie, pe pod se va închide total traficul și în timpul zilei, timp de două sau patru ore, în funcție de zilele stabilite de autoritățile competente. De asemenea, din 28 octombrie, lunea și marțea, până pe 23 decembrie 2013, podul Agigea se va închide total și pe timpul nopții, între orele 23,00 și 3,00. Aceste măsuri au fost luate deoarece se vor efectua lucrări de înlocuire a hobanelor pentru punerea în siguranță a podului. Pentru o mai bună informare, atașat aveți graficul cu zilele și intervalul orar privind circulația pe podul de la Agigea. 

Comentează știrea

cetatean
25 octombrie 2013
copy-paste?

"incepând cu data de 26 octombrie, pe pod se va închide total traficul și în timpul zilei, timp de două sau patru ore, în funcție de zilele stabilite de autoritățile competente." Ce intelegi din asta? In ce interval se circula?

navetist
25 octombrie 2013
trafic pietonal

traficul pietonal pe pod e permis intre orele precizate?

cititor
25 octombrie 2013
zile

in articol scrie ca dupa 26 octombrie se va restrictiona si ziua,iar in lista afisata apare noiembrie/decembrie?

tot cititor
25 octombrie 2013
scuze

nu dadusem "click" pe program

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7441 secunde