Cum puteţi sesiza Primăria Constanţa să ridice deşeurile vegetale

1523
Cum puteţi sesiza Primăria Constanţa să ridice deşeurile vegetale - cumputetisesiza-1621537371.jpg

Articole recomandate

Constănţenii care vor să solicite autorităţilor locale ridicarea deşeurilor vegetale rezultate în urma îngrijirii spaţiilor verzi din prejma imobilelor o pot face mai uşor, începând de săptămâna aceasta. Primăria Constanţa a pus la dispoziţie un număr în aplicaţia WhatsApp – 0731/550.011, unde pot fi transmise atât informaţii, cât şi fotografii.

„Sesizarea va fi făcută printr-un mesaj scris, care va conţine locaţia exactă unde este necesară intervenţia. Acesta va fi însoţit de fotografii realizate la faţa locului. Pentru o intervenţie mult mai rapidă a echipelor de salubrizare, avem rugămintea ca deşeurile vegetale să fie aşezate în apropierea unei căi de acces”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Atenţie, la numărul de WhatsApp pot fi semnalate probleme ce ţin de salubrizarea oraşului sau alte situaţii urgente în rezolvarea cărora municipalitatea poate interveni punctual şi într-un timp cât mai scurt. De asemenea, autorităţile locale amintesc constănţenilor că instituţiile publice, asociaţiile de proprietari, dar şi persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a asigura curăţenia trotuarelor din dreptul imobilelor pe care le deţin, a locurilor de parcare pe care le folosesc şi a spaţiilor verzi existente. „Perimetrul aflat în întreţinerea asociaţiilor de proprietari şi operatori economici îl reprezintă suprafaţa de spaţiu verde tangentă imobilului aflat în proprietatea sa sau în folosinţa acestora până la intersecţia cu un trotuar, alee, stradă, bulevard. De asemenea, aceştia trebuie să asigure condiţii de igienă, inclusiv prin operaţiuni de curăţare, dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, a imobilelor aflate în proprietate sau în folosinţă, precum şi a spaţiilor comune din cadrul asociaţiilor de proprietari. Aceste lucrări vor fi executate numai cu operatori economici autorizaţi”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local nr. 77/2021. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5041 secunde