Cum pot afla constănțenii unde votează

441
Cum pot afla constănțenii unde votează - cumpotaflaundevoteaza-1481123919.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Biroului Electoral Județean Constanța au stabilit numărul secțiilor de votare din fiecare localitate din județ, străzile arondate acestora, precum și numărul de alegători care au drept de vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Drept urmare, la scrutinul de luna viitoare sunt înscriși pe listele permanente 629.648 de constăn-țeni, din care 581.981 figurează ca posesori de cărți de identitate, iar 47.667 de alegători cu drept de vot au acte de identitate model vechi sau alte tipuri de documente.

Aceștia vor putea vota în cele 556 de secții de votare amenajate în tot județul Constanța, cele mai multe dintre ele, respectiv 210, fiind ame-najate în municipiul Constanța.

Totodată, la Mangalia sunt 26 de secții de votare, la Medgidia sunt 37, la Băneasa există patru, în Cernavodă au fost amenajate 11 secții de votare, iar în Eforie sunt opt. De asemenea, la Hârșova sunt opt secții de votare, la Murtfatlar există șapte, în Năvodari 25 de secții, iar la Negru Vodă vor fi amenajate șapte secții. În același timp, în Ovidiu vor fi deschise opt secții de votare, iar în Techirghiol sunt stabilite patru secții.

Pentru a afla la care secție de votare sunteți arondați, reprezentanții BEJ au publicat pe site-ul Prefecturii Constanța lista integrală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7055 secunde