Cum l-a ironizat Puiu Hașotti pe Cristian Rădulescu

1026
2
Cum l-a ironizat Puiu Hașotti pe Cristian Rădulescu - senat-1315858020.jpg
Plenul Senatului a fost suspendat, ieri, din lipsă de cvorum, în urma unor dispute asupra Ordonanței de Urgență privind aprobarea celei de-a cincea tranșe a împrumutului de la Comisia Europeană, în condițiile în care Opoziția avea majoritatea în sală și ar fi putut respinge actul.
Mai mulți senatori ai Opoziției au acuzat, în timpul dezbaterii proiectului, faptul că împrumuturile contractate de Guvern de la instituțiile financiare internaționale au fost făcute prin eludarea legilor și fără a cere consimțământul populației prin referendum.
Senatorul PDL Cristian Rădulescu a intervenit explicând că legile nu au fost încălcate, iar Guvernul a reușit să contracteze un împrumut cu dobânzi mici, în interesul populației. Democrat-liberalul a solicitat apoi o pauză de consultări, înaintea votului asupra Ordonanței.
La finalul pauzei, Rădulescu a acuzat că Opoziția a părăsit sala și nu a dorit votarea Ordonanței, pe când senatorii PNL și PSD au susținut că PDL este cel care și-a retras senatorii.
"Dacă Puterea majoritară dorește să voteze, de ce pleacă din sală? E o chestie aritmetică. Dacă sunteți mai mulți și sprijiniți Guvernul și acordul cu CE, stați în sală, că altfel singura concluzie la care putem ajunge e că nu sprijiniți Guvernul. Numai domnul Rădulescu susține", a spus ironic senatorul constănțean Puiu Hașotti.
În final, ședința a fost suspendată de președintele Senatului, Mircea Geoană, după ce în sală rămăseseră sub minimul necesar de 69 de senatori.

Comentează știrea

admirator
13 septembrie 2011
daca nu vreti

sa aprobati imprumuturile guvernului, de ce nu acceptati prevederea constitutionala ca imprumuturile guvernului sa nu depaseasca 3% din PIB? Sau voi vreti una pentru ailalti si alta pentru voi? Mergeti cu "ocaua mica"? Aferim, bre!

rex
13 septembrie 2011
MANEVRE MARCA HIDOS

Manevra pd-ului msrca hidosului urat mirositor = aveti probleme fugiti in gaurile sobolanilor. Este prima oara cand LEPRELE ies din sala sau nu voteaza.(asta in favoarea romanilor). Numai dobitocii indoctrinati mai inghit asemenea practici ale LEPRELOR.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Se închide Senatul României ?
Pagina a fost generata in 0.207 secunde