Cum comentează Palaz a doua vandalizare a sediului (Vezi foto)

368
2
Sediul de campanie al candidatului UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a fost, din nou, vandalizat.

Cu privire la acest eveniment, Claudiu-Iorga Palaz a declarat: "Dacă în cursul nopții de 23 spre 24 mai pe două ferestre a fost aruncată vopsea albă, noaptea trecută alte trei ferestre au beneficiat de același tratament. Au mai rămas doar câteva neatinse la parter și întregul etaj unu. Întrucât contracandidatul care recurge la astfel de gesturi reprobabile are o problemă cu mine și nu cu sediul meu de campanie, îl invit pe el sau pe huliganii tocmiți să mă caute direct pe mine. Mă pot găsi cu ușurință pe străzile din municipiul Constanța unde îi aștept să discutăm civilizat despre dezvoltarea orașului. Până atunci, remarc faptul că sunt singurul candidat la funcția de primar al municipiului Constanța a cărui campanie electorală «beneficiază» de un tratament huliganic din partea administrației Mazăre-Constantinescu". 

Comentează știrea

Adina
25 mai 2012
corect

Acelasi lucru l-am constatat si eu.De ce doar sediul lui Palaz este vandalizat? De ce doar afisele lui Palaz sunt rupte si mazgalite? Mazare si iepurasul Chiru stiu de ce!!!!!!!!!!!!

cetatean amarat
25 mai 2012
.............

VAI DE ZILELE NOASTRE!!!!!!!!!!! Acesta este nivelul de educatie al celor care ii sustin pe MAZARE si CHIRU!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4536 secunde