Cum a spulberat PSD totul în Constanța. Făgădău: "A fost o provocare pentru mine!"

7511
12
Cum a spulberat PSD totul în Constanța. Făgădău:

Articole de la același autor

Social-democrații de la malul mării au obținut un scor neașteptat de bun la alegerile de duminică. La o prezență de 40,84% în tot județul Constanța, la Ca-mera Deputaților, PSD a obținut 44,76%, PNL - 20,27%, USR - 8,88% PMP - 8,59% și ALDE - 6,38%. La Senat, situația în județul Constanța arată că PSD a obținut 45,44%, PNL- 21,64%, USR- 8,80%, PMP- 8,55% și ALDE- 6,29%. Practic, PSD a obținut un scor dublu față de PNL în județul Constanța, scor valabil și la nivel național. 


Județului Constanța îi revin 11 mandate de deputați și cinci de senatori. Dintre acestea, cinci mandate la Camera Deputaților, eventual chiar șase (în urma redistribuirii) și două mandate la Senat, îi revin PSD Constanța.


Director de campanie al partidului la Constanța a fost edilul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care este și președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța.


El a mulțumit candidaților, constănțenilor care au ieșit la vot, dar și celor care au fost implicați în buna desfășurare a campaniei electorale.


"Funcția de director de campanie a fost o provocare pentru mine. De altfel, a fost un an al provocărilor. Prima dată ca și candidat la primărie, acum ca director de campanie la parlamentare. Sunt mulțumit de rezultat", a spus Decebal Făgădău.


În ceea ce privește rezultatul obținut de PSD Constanța, social-democrații au câștigat aproape peste tot în județ, cu excepția câtorva localități. 


"Cu excepția a șapte localități am câștigat peste tot în județ. Am câștigat toate orașele și municipiile, cu excepția orașului Eforie. În municipiul Constanța, din cele 210 secții de votare, PSD a câștigat în 206. La nivelul județului, PSD a obținut peste 10.000 de voturi în plus față de alegerile locale, din vară, trend menținut și în municipiul Constanța, unde s-a înregistrat o creștere de 7.500 de voturi. Noi nu știam să reacționăm în fața unei prezențe mari la vot. Ne temeam de mediul urban și mergeam mai adânc în rural, iar de data asta am făcut față cu brio. A contat foarte mult și valul național, practic a fost un vot de blam la adresa înșelării încrederii și a formelor fără fond. E ușor să zici că ești transparent atunci când nu faci nimic. Oamenii i-au comparat pe cei care au făcut treabă cu cei care au făcut doar promisiuni. Mă bucur că există în parlament PSD, ALDE, cât și PMP și USR. E bine pentru democrație", a mai spus Decebal Făgădău.


Printre altele, el a adăugat că, de la viitorii parlamentari are mai multe aștep-tări, care vizează orașul pe care îl administrează, respectiv, problema RADET-CET, Sala Polivalentă și Cazinoul. 


"Mandatul urgent este relația RADET-CET. Relația dintre RADET, care aparține statului prin administrația locală și CET-ul, care aparține statului prin forma de administrație centrală, se canibalizează și se ceartă pe niște datorii pe care nu le-au generat nici unul, nici celălalt. Sper să se rezolve această problemă. O altă așteptare este Sala Polivalentă - începută cu un guvern PSD, va fi ciudat să nu aștept de la un guvern PSD să se întâmple cât mai repede. Cazinoul, nu doar că îmi doresc să înceapă lucrările cât mai repede, dar poate fi un model despre ceea ce trebuie să schimbi în integralitate ca să te ocupi de salvarea patrimoniului. Cazinoul este un exemplu pentru Parlament despre cum să modifice legislația pentru a evita pe viitor ca simboluri ale României să ajungă în paragină", a mai declarat Decebal Făgădău.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
boby vegas
14 decembrie 2016
psd - mizerie

Fagadau nu te bucura ..ca totul se va intoarce impotriva voastra ..orasul arata k dracu ..cel mai mizerabil oras din romania ..si plin de bisnitari si interlopi ei controleaza orasul .politia se ascunde ...sunteti penali si corupti ..toate partidele politice sunteti la fel ..numai traseisti ..in traducere tarfe politice .tu Fagadau si k porcul de mazare plus hoitul de N CONSTANTINESCU ..va trebui sa fiti judecati ptr distrugere .deturnare de fonduri ..spre trantori ..asistati sociali etc totul ptr. voturi !

Sindbad
14 decembrie 2016
DNA C-ta nu e DNA Ploiesti

Acum, umpleti spatiile verzi cu blocuri si mall-uri, luati autobuze diesel, in Tabacarie parca mai merg vreo 4-5 blocuri si cafenele pe partea Lapusneanu, sa iasa lumea cu nepotii la plimbare. Se poate, cum sa nu, aveti aprobare acum. Nu uitati cadourile de Craciun...

Dorel
14 decembrie 2016
Nu e râsul lui !

Ciumatule, românul are o vorbă '' cine râde la urmă, râde mai bine'' ! Dacă Ciuma Roșie rezistă la putere 2 ani, e o minune. Prostimea și boșorogii analfabeți o vor lua în bot. Dacă câștigau cei de dreapta, dezastrul ar fi fost și mai mare. Toți sunt tot o apă și-un pământ, niște cioflingari incompetenți, hoți ordinari, bandiți la drumul mare. Singura soluție ar fi fost boicotarea alegerilor și instaurarea unei dictaturi a democrației cu legi aspre și adevărate și bineânțeles cu respectarea drepturilor omului și libertatea de expresie și asigurarea unui trai decent. Din păcate vom continua să ne bălăcim în mocirlă, cu multă țigănie în toate domeniile.

RasPutin
14 decembrie 2016
minciuna are totusi picioare scurte

Uite-asa, un impostor de moda noua, care ar trebui nici sa nu aiba vreodata dreptul la o functie de reprezentare publica ( prins de de doua ori ca copiaza la facultate si exmatriculat) ajunge sa se laude cu rezultate de campanie pentru un partid in ton cu abilitatile lui. Cine se aseamana se-aduna.

marlon
14 decembrie 2016
impostor arogant

Ești o panarama. Arogant și imbecil. Vândut clanurilor makidonesti și țigănești.

Adi
14 decembrie 2016
Nu

Nu, cretine, nu Sala si Cazino le trebuie Constantenilor. Si nu uita ca vei ajunge la puscarie pentru furtul de pe 11 decembrie 2016. Vei face multi ani ipocritule.

un constantean nemultumit
14 decembrie 2016
super constanta

dle fagadau. constanta arata asa de bine de cand sunteti dvs primar, ca inainte ati fost vice. e asa de frumoasa si de ridicata economic, ca daca nu am avea portul si plaja am fi ceva gen barlad. multumim ciumei rosii pe care o conduceti

sever
14 decembrie 2016
fosile comuniste

FAGADAULE, NU INTELEG CUM POTI SA PLESNESTI DE FERICIRE CA AU "IESIT" DIN NOU IMBECILII VOSTRI. DACA AI PUTINA MINTE,CEEA CE NU PREA CRED,FA TE ROG O SOCOTEALA DE CLASA 1-a. AU VOTAT LA CTA 40% DIN CEI CU DREPT DE VOT. DECI 60% AU STAT ACASA.DIN 40% DACA SCAZI PMP-USR-PNL, VA RAMANE VOUA IMBECILILOR CAT? TE LAS SA CALCULEZI. IN TARILE CIVILIZATE, AR TREBIU SA STI, ALEGERILE NU SUNT VALIDATE FARA PREZENTA A 50,1%.DECI EU PERSONAL MA PIS PE "VICTORIA VOASTRA".DORESC FAMILIEI TALE, COPII, NEPOTI ETC SA AIBA UN VIITOR DE PE MASURA POLITICII VOASTRE, ADICA DE CACAT.ROMANIA ESTE CEA MAI BOGATA TARA DIN EUROPA, IAR VOI BOLSEVICII ATI ADUSO IN PRAGUL FALIMENTULUI.SI INCA CEVA, DECE IN PARLAMENT TREBUIE SA FIE 50,1%VOTURI PENTRU CA O LEGE SA TREACA????

un constantean nemultumit
14 decembrie 2016
super constanta 2

vreau sa imi cer scuze locuitorilor din barlad ca le-am jignit orasul comparandu-l cu constanta. ei au pana si zoo. salutari dle cacalau...scuze...fagadau

Doru
14 decembrie 2016
La puscarie !

PSD-ul este cel mai toxic partid pentru viitorul Romaniei !

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2666 secunde