Cum a reușit Chițac să facă "Constanța Altfel" și să închidă Guvernul. "Sper să fiți cercetat penal și închis"

3281
Cum a reușit Chițac să facă

Articole de la același autor

Pagina de socializare a senatorului Vergil Chițac a fost luată cu asalt de constănțeni și nu numai, după ce parlamentarul s-a victimizat că "este atacat și acuzat de iresponsabilitate în media de oameni care nu cunosc toate datele și se hazardează să facă presupuneri nefondate". Postarea vine după ce, dimineață, Chițac a transmis constănțenilor că le mulțumește pentru mesajele de încurajare.

Tot ieri, același senator spunea că s-a creat o adevărată stare de isterie în plan social referitoare la starea sa de sănătatea fără să dea, însă explicații de ce nu s-a izolat imediat cum a aflat că a fost în contactat cu o persoană infectată cu coronavirus.

"Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent", spunea ieri Chițac.

Revenind la mesajele transmise de constănțeni pe pagina de socializare a senatorului, câteva sute dintre cei care au postat îl învinovățesc pe Vergil Chițac pentru iresponsabilitatea sa. Publicăm doar câteva dintre ele însă faptele nu mai lasă loc la interpretări.

"Chițac, mesajul postat de dvs în care mulțumiți oamenilor ce sunt alături de dvs mi se pare o idioțenie la fel ca și faptul că nu ați respectat regulile autoizolării! Conștiința dvs de om, știind că ce ați făcut dvs în situația actuală, când e declarată pandemie iar oamenii sunt speriați, nu vă îndeamnă să aveți decență de a vă cere scuze???? Sunteți mai mult decât iresponsabil și sper din tot sufletul să fiți cercetat penal și închis! P.S.- nu e nevoie sa-mi multumiti pt mesajul de încurajare!!!", i-a scris Cristina Melinte.

"Nu vă faceți probleme, sunt convins dnv. în calitate de senator și politician NU veți răspunde în nici un fel pt răspândirea virusului. Cert e că nu ați fost imun la corona virus dar sunteți imun la a răspunde pt răspândirea virusului", un alt constănțean.

"Da, imbecilul Vergil a pus în pericol oameni prin atitudinea needucată de ieri, postarea sa zeflemistă ajungând la mulți. Este un om căruia îi sunt încredințate funcții publice (adică, pe înțelesul dvs. are în mana interese PUBLICE) ceea ce înseamnă ca trebuie sa fie responsabil. A arătat necunoaștere și iresponsabilitate în fața recomandărilor WHO, nepăsare vizavi de cei in fața cărora răspunde etc. Trebuie sa își ceară scuze da' na, cum să și ceri scuze că nu ai minte", Oana Manole.

"Mă simt trădat și revoltat că nu ați demisonat deja din toate functiile!Nu se poate asa ceva! Sa mai cereti ceva oamenilor care stau la granite cu ore si apoi cu zile in carantina! Familia mea NU vine in Romania ca sa ne protejeze si dvs intrati in parlamentul Romaniei! Sa va fie rusine si sa lasati legea sa se aplice la toata lumea", este mesajul transmis de un alt cosntănțean.

"Sunt sigur că o să dați semne de ameliorare, de fericire că ați pus în izolare tot guvernul. Așa prostie cruntă nu cred că găsim nici în Africa. Păi nu ziceai ieri, coane, că ne isterizăm degeaba? În mod normal, un procuror scrie exact în acest moment numele tău pe un dosar penal. Din-ăla cu șină cum le place autorităților din țara asta de rahat", a transmis un alt constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde