Cum a ajuns Mazăre la vorbele lui Palaz

2418
9
Cum a ajuns Mazăre la vorbele lui Palaz - prefecturacolegiulnationalafacer-1311529186.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădau, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei dezbateri la radio pe tema Cazinoului, că Primăria a decis să ceară sprijinul Guvernului pentru reabilitarea clădirii.

Viceprimarul Decebal Făgădau a fost invitat la matinalul RRA, alături de prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, unde a recunoscut că vânzarea clădirii simbol a orașului nu este cea mai bună variantă. Făgădau a menționat că administrația locală Constanța a transmis două adrese prin care cere ajutor financiar pentru refacerea Cazinoului, una către Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și una către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.
Prefectul a dat mâna cu vice-primarul în semn de recunoștință pentru faptul că a admis că vânzarea nu este variantă viabilă, dar i-a specificat acestuia că, în cursul zilei de astăzi, Primăria are obligația să trimită către Prefectură adresele menționate.
"Discuția a fost în regulă, după părerea mea. Domnul Făgădau chiar a recunoscut că vânzarea n-ar trebui să fie prima opțiune, fapt pentru care i-am strâns mâna în direct. Oricum, mă bucur că au procedat cum le-am spus eu. Au ajuns la vorbele mele. Când a anunțat Radu Mazăre că dorește să vândă Cazinoul, i-am spus că ar trebui să se târască pe la ușile Guvernului, dacă este nevoie, pentru a primi ajutor. Dacă nu ceri, nu ți se va da. Așa și copilul, dacă nu cere țâță, moare de foame. A zis că au trimis două adrese, una către Ministerul Culturii și una către Ministerul Dezvoltării și i-am solicitat ca până luni (n.r. - astăzi) să ajungă la Prefectură pentru a le vedea cu ochii mei", a declarat prefectul Claudiu Palaz.

Un alt beneficiu este acela că, în timpul emisiei, președintele Ordinului Arhitecților, Șerban Sturdza, a intrat în legătură cu cei doi invitați și și-a anunțat intenția de a face gratuit proiectul de reabilitare dacă se va lua această decizie privind soarta Cazinoului.
"Președintele Ordinului Arhitecților și-a exprimat în direct dorința de a face proiectul de reabilitare. Dânsul ar fi vrut să se implice de prima dată, dar, când a auzit că se dorește schimbarea specificului clădirii și a elementelor care o definesc, a renunțat. Acum a intrat în direct în timpul emisiunii și a declarat că va face proiectul de reabilitare gratuit dacă se va lua această decizie!", a menționat Palaz.



Comentează știrea

rex
25 iulie 2011
javre portocalii

SA SE TARASCA MAZARE, DAR SA SE TARASCA SI PREFECTUL CA ESTE SUPERIORUL LUI MAZARE IN JUDET.

lll
25 iulie 2011
jigodia mazarista

vrea sa distruga totul in orasul asta. a vandut tot ce i-a cazut in mana, acum incearca la fel si cu cazinoul. insa nu ii prea merge. simbolul constantei nu poate fi scos la vanzare doar pentru ca mazare nu mai are bani de prafuri sa pentru copile de 12 ani cu care sa isi faca de cap

ath
25 iulie 2011
Ea arata bine....

"Ea arata bine(n.masina lui de epoca),proprietarul arata bine(adica el,Mazare),Cazinoul arata foarte rau, deplorabil chiar.Am scos aceasta fata batrana si urata acum,la mezat....." Nu este afirmatia mea,este afirmatia "marelui edil". Domnule Boc,va rog sa nu-i dati bani,va rog sa nu stricati orzul pe gaste.Este bine sa asteptam pana la anul,nu mai este mult.Daca scapam de clovnul rosu,poate organizam si un voluntariat pentru reabilitatra Cazinoului,eu sunt dispus sa particip.

pk
25 iulie 2011
multi constanteni asteapta schimbarea

de aceea el se grabeste sa scape de fata cea urata dar care ii va aduce bani multi sau, mai degraba, care ii va aduce bani f putini dar va obtine satisfactia grupului de interese

Constantin
25 iulie 2011
Pt nr.1

Domnule, sau doamna, se vede ca propaganda rosie, de la antene + realitatea si-a atins scopul!!! Intre 1990 - 1996, apoi din 2000 - 2004 ( singuri ) urmat dde 2004 - 2008 ( guvernare din umbra , ,,amor in curvie " cu peneleul ) pesedeul a furat, a indoit tara asta, incepand cu tolerarea nemernicului de la Banca Nationala , continuand cu privatizari, pensionari premature la armata politie si jandarmerie, pesedeul si-a facut un sistem articulat dee furt, iar acum, antenele, ii preamaresc, precum fetele mari!!! Vezi, draga, ca numai PDL are o alternativa viabila la jaful din Constanta, sa se stopeze constructiile din fata blocurilor de pe bulevarde, sa se stopeze distrugerea peninsulei, sa se reia electrificarea transportului urban, parcurile sa fie ceea ce au fost!!! Sper ca Presedintele Dutu, din PD care ti-a adus gazele in oras, sa fie deasupra acuzatiilor tale!!! Acum, Christian Gigi Chiru, cel care i-as anulat in justitie PUZul de Mamaia al lui mazarel si acuzat pe nedrept ca ar fi inteless cu mazarel ( ce intelegere sa fie cand anularea PUZului de Mamaia ii aduce pierderi la ,, incasari " presupusului sef ??? )are o sansa sa elibereze Constanta de ciuma rosie!!! Totul va fi doar cu sprijinul tau, cel pentru care, mazarel, varsa lacrimi in campania din 2000!!! Acum, mazarel, nu da doi bani pe tine, dar a distrus si parcurile, peninsula, transportul electrificat, urbanismul Constantei!!! Guvernarea portocalie, a oprit instalarea haosului in romania!!! Daca nu crezi, voteaza mazarel si mitrea, spagaton, ponta, hrebenciuc, iliescu, nastase, si vezi ca cei care au produs cu adevarat haosul prin iresponsabilitatea lor, prin privatizarile ilicite, prin smenariile lor!!!!! SI VEZI CE O SA IASA!!!

citizen of cta
25 iulie 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in plin sezon estival,2,politia locala-subordonata primariei- nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelor si scandalurilor nocturne,a problemelor cu rromii,interlopii si infractorii fie ei rromi sau romani3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara,nu se implica cu nimic,exemple sunt cei de la spatii verzi,ecarisaj,patrimoniu cultural sau departamentul pt asociatii de locatari...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca;deci noi ,fanarul romaniei,pe langa ciuma oranj care e in romanica,mai avem si ciuma rosie mazare si co....pana cand vom mai rabda,dragi concetateni,oare pana cand??.probabil nu ati banat pt ca am scris si de ciuma oranj si de ciuma rosie mazareasca si va produce placere orice e scris rau de si de rosii si de oranji=)),ei bine mi-e sila si de peswedeu si de pdeleu,dar as face orice ,as vota pe oricine,chiar si pe un caraghios ca gigi chiru doar sa scapam de mazare si clica lui.

Adrian
25 iulie 2011
Inteligenta

Pentru a răzbi cu eleganță, cum se pare că se va întâmpla în urma acestui demers al prefectului Palasz, bunul simț și inteligența sunt două accesorii indispensabile. Din păcate, acestea nu se regăsesc și în "trusoul" primarului orașului Constanța.

rex
25 iulie 2011
pentru cei curati si cinstiti

d-le constantin, va respect parerile, dar dati-mi dreptul sa nu fiu de acord cu ele.Ca acest ziar sustine mizeria portocalie, se vede, ca are cine sa le ridice osanale LEPRELOR PORTOCALII se vede, dar nu uitati ca mai suntem si noi care nu suntem de acord cu majoritatea faptelor scursurilor portocalii si-ii vom taxa cum se cuvine. Au furat psd-ul, cand au fost la putere, este adevarat, dar nu se ridica la nivelul acestor LEPRE,care ne trateaza ca pe natie de rangul 2.Izolat sunt si la psd lepre, dar nu pot concura ca numar si fapte cu cei din gasca pdl.Presedinte si guvern mai prosti ca acestia nu a avut si, speram sa nu mai aibe acest popor.Diferena intre Basescu si Ponta cu Antonescu este ca intre un satanist (Basescu) si 2 ingeri, intre o cioara si 2 porumbei. Sunt si mai curati si mai cinstiti.Anastase si voturile la pensie si multe nenorociri

fdp
25 iulie 2011
@ 8. pentru cei curați și cinstiți / rex

Rex e nume de câine, iar tu ești un câine bolnav de "javră". Javra nu se vindecă și câinele se eutanasiază. Tu ești și javră și comunist împuțit și un nemernic care țe-ai pierdut privilegiile. Ai mai multe clase ca trenul ?. PSD-ul, acest partid burdușit cu nemernici comuniști care au distrus țara și au vândut tot în interesul lor, acum chițăie ca șobolanii că nu mai au ce ronțăi iar conturile mătușii Tamara s-au subțiat. Din text, (rang 2 ) rezultă că ești unul din pensionarii semi-analfabeții ai marinei militare cu pensii nesimțite cât "casa poporolui" pentru simplu fapt că ați tăiat frunză la câini. Cine v-au dat aceste pensii nesimțite, băi nesimțitule, nu cumva scârbele de PSD-iști în frunte cu boșorogul bolșevic Iliescu ??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde