Cu cine vrea Dan Diaconescu să câștige Primăria și Consiliul Județean Constanța

4396
12
Cu cine vrea Dan Diaconescu să câștige Primăria și Consiliul Județean Constanța - partidulpoporului-1336420026.jpg

Înființat cu acte în regulă în urmă cu doar câteva luni, Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) se anunță un competitor serios pe eșichierul politic.
Drept urmare, PP-DD va avea candidat propriu la fotoliul de primar al municipiului Constanța. Astfel, pentru această funcție și-a depus candidatura profesorul universitar doctor, avocatul Gheorghe Dinu, fost candidat la Președinția României în anul 2004.
Pe de altă parte, lista cu propunerile pentru funcțiile de consilieri locali cuprinde numele a 33 de persoane.
Primul trecut pe listă este omul de afaceri Valentin Mihai Șurghie, fiind urmat de Gabriel Candidatu și Perodin Dede.
În continuare, pe listă sunt înscriși Constantin Nițe, Stelică Murariu, Victor Cruceru, Eugen Victor Mitu, Marian Stelian Ciobanu, Gabriel Dima, Aurel Ungureanu, Luciean Atanasiu, Dragoș Buchilă, Valeriu Mocanu, Marilena Vlada, Ninela Rădulescu, Paval Victor Cucu, Georgeta Gherghina, Maria Iacob, Liliana Enache, Andrada Bărbulescu, Camelia Andronache, Mircea Iani, Constantin Ene, Paula Oprea, Nicu Zaharia, Răzvan Florin Mureșanu, Daniel Ionuț Dogaru, Mihai Filip, Viorel Călin, Mircea Broască, Alexandru Tudor, Andrei Sisu și Dumitru Cătălin Mircea.
Și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, PP-DD va merge cu un candidat propriu, mai exact, cu Marian Vasiliev.
În ceea ce privește lista pentru funcțiile de consilieri județeni depusă la Biroul Electoral Județean, pe ea se află înscrise 42 de persoane.
Primul trecut pe listă este președintele Organizației Județene Constanța a PP-DD, Gheorghe Slabu, el fiind urmat de prim-vicepreședintele Ion Radu.
În continuare, pe listă sunt înscriși Alexandru-Gabriel Mascas, Dumitru Enache, Costel Constantin, Nicoleta Pavel, Marian Vasiliev, Jenica Boldea Arecco, Alina-Elena Albu, Marin Ciocîia, Ion Sîrmon, Dănuț Pâțu, Gabriel Candidatu, Ion Oprișan, Constantin Ionescu, Vasile Ivanof, Gheorghe Buchilă, Ion Soare, Enache Perifan, Dumitru Cojocaru, Dorin Solomon, Gheorghe Bălăbănescu, Manea Mogoș, Adam Ninulescu, Adrian Telehoi, Vladimir Fricățel, Ion Scupra, Bucur Paraschiv, Constantin Nițe, Mircea Stoian, Dănuț Dumitru Pucichi, Nicu Zaharia, Liliana Budeanu, Titi Bidu, Remzi Bolat, Marin Hristoaie, Petrică Albu, Costică Romaneț, Eugen-Vasile Rădulescu, Gevat Cerim, Gheorghe Mocanu și George Nicola.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
DDD
8 mai 2012
@vali

invidiosule! ai vrea si tu asemenea papusica..... n-ai sa vezi......... in vecii vecilor........ nu-i de nasul tau!

un prieten
8 mai 2012
cine este

nu recunosti blonda.Blonda este mata

Radu B
8 mai 2012
Blonda e nevasta lui Dan Diaconescu

a fost mai de mult sa cumpere o villa in Mangalia :)

Ioana
9 mai 2012
"cine este blonda"

Mie imi pare bine ca, in sfarsit, apar oameni noi in viata politica. Prefer sa ma intreb "cine este blonda". Asta inseamna ca nu a facut afaceri cu statul, ca nu a votat legi in defavoarea noastra ca nu a mai facut politica si ca nu are dosare prin diverse locuri. Daca ar fi avut nu ne-am fi intrebat cu totii cine e...

CICI
9 mai 2012
MDA

nu va agitati blonda e una din fostele pasarici cu cracii lungi a lui mazare ! nu ii convine ca mazare i-a dat papucii dupa o noapte fierbinte si acum vrea sa se razbune pe el ...politic !

adevar graieste
11 mai 2012
lista lui dd-linder

la primarie elodia,magda ciumac la activitati culturale, tolea la politia comunitara,prezicatoarea cu prosopul la meteo si sondaje etc, toata menajeria

Marin
11 mai 2012
clar!

Noi vrem ca primaria Constantei, de data aceasta, sa fie a lui Gigi Chiru. E singurul care-si merita locul!

Maran Anghel
11 mai 2012
Brailoiu Ovidiu NOTORIU

In data de 09.05.2012 in jurul orelor 20:30 am auzit batai in usa, cand am deschis erau maini intinse ostasii lui Brailoiu, care imparteau postere cu el si reviste sub pretextul sa le lipim pe geamuri, in caz contrar sarim din locuintele primite de la acest excroc care face crime si multe altele, ne-am saturat de el oameni buni..

Corbu
12 mai 2012
Intrebare

Oare lam vazut si fe Murariul de la Corbu ,jud. Constanta ,pai asta il sustine pe Galbinasu Marian ,au ipartit si Faina ,alimente impreuna pai e cam grosolana treaba ca vor exista anchete ,cum a putut sa faca restaurant in CAZEMATELE ale MApN ..cum este posibil Armata nu mai e cu noi !!!!

Unu
14 mai 2012
blonda

Vezi, Andrada(numele blondei din mijoc), ti-am spus ca daca intri in politica te vor ataca toti retardatii? Ai ajuns o fosta a lui Mazare, nevasta lui Diaconescu, ai cumparat case prin Mangalia, esti o blonda misterioasa...Nu pune la inima. Sunt niste caricaturi care se ascund in spatele tastaturii, apoi se duc sa danseze sub masa cu Mazare in club, iar mama lor asteapta puiul si faina. Forta PPDD, iar tie succes la licenta!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2735 secunde