Cu cine face alianță PNȚCD pentru parlamentare

100
Cu cine face alianță PNȚCD pentru parlamentare - alegerivotvotare73yndxwhpk-1471345340.jpg

Articole de la același autor

Membri ai Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat vor candida la alegerile parlamentare pe listele partidului Alianța Noastră România, în baza unui protocol semnat la sediul PNȚCD de către liderii celor două formațiuni, Aurelian Pavelescu și Marian Munteanu.


"Această platformă politică se bazează pe un set de principii și valori comune, în care se regăsesc principiile fondatoare ale PNȚCD, principii enunțate de Iuliu Maniu: democrația desăvârșită, morala creștină, patriotism luminat și dreptate socială. Am regăsit aceste principii în proclamația din 27 martie a Asociației Alianța Noastră, motiv pentru care toți liderii județeni au votat, fără excepție, pentru a adera la această platformă", a declarat liderul PNȚCD.


La rândul lui, președintele partidului Alianța Noastră România, Marian Munteanu, a declarat că va fi constituit, alături de reprezentanții PNȚCD, un comitet de coordonare a campaniei electorale, dar și că ușa alianței este deschisă și pentru alte forțe și grupări care doresc să se alăture demersului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0227 secunde