Cu ce oameni vrea PDL Constanța să-l bată pe Mazăre

1680
2

Democrat liberalii constănțeni s-au reunit, sâmbătă dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a completa formula Biroului Permanent Local. La reuniune au participat aproximativ 300 de membri ai PDL Constanța. De la prezidiu, lucrările au fost deschise de pre-ședintele Organizației Municipale a PDL Constanța, Maria Stavrositu. Alături de ea, s-a aflat președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru.
El le-a spus celor prezenți că își dorește liniște în filială și i-a rugat pe delegați "să-i dea un Birou Local cu care să poată câștiga Primăria Constanța".
De menționat că, de la întâlnire a lipsit contestatarul Mariei Stavrositu, prim-vicepreședintele Organizației Județene, Florian Constantin, cel care, în urmă cu două săptămâni, a pierdut bătălia pentru șefia PDL Constanța în favoarea Mariei Stavrositu.
Legat de contestația lui Con-stantin cu privire la nelegitimitatea rezultatelor alegerilor pentru funcția de președinte,
Gigi Chiru a declarat că ea va fi luată în discuție în cursul acestei săptămâni.
Revenind la alegerile de sâmbătă, în sală au circulat bilețele cu numele celor care se dorea să facă parte din Biroul Permanent Local, însă, la final, s-a constatat că nu toți cei doriți de mai-marii partidului au fost aleși de delegații prezenți.
Este și cazul inspectorului general școlar Aliss Andreescu care a candidat pentru două funcții, cea de prim-vicepreședinte și vicepreședinte, însă, din păcate pentru ea, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a face parte din conducerea filialei constănțene.
În urma numărării voturilor acordate de membrii PDL Constanța, au fost desemnați ocupanții celor trei funcții de prim-vicepreședinte. Astfel, Aliss Andreescu și Gheorghe Rădulescu au ieșit din cărți, câștigători fiind Paul Brânză, Romulus Mincă și Nicolae Șandru.
Pe cele nouă funcții de vicepreședinți au fost aleși Valentin Zeicu, Marian Mitrea, Ionuț Cealera, Cristian Drăghici, Claudiu Georgescu, Sorina Tușa, Daniel Learciu, Adrian Alexandrescu și Mihai Tararache.
Funcția de secretar general în cadrul BPL a fost ocupată de Gheorghiță Corbu, avându-i ca adjuncți pe Alexandru Sârcu și Aurelian Păun.
Ultima etapă a alegerilor de sâmbătă a vizat desemnarea secretarilor executivi. În urma numărării voturilor au fost aleși să îndeplinească această funcție, Andrei Popa, Daniel Boanfă, Ionel Obreja, Ionuț Fântână, Florin Gavrilă, Gheorghe Zlatcu și Rodica Halus.
La prima întâlnire a noului Birou Permanent Local urmează să se stabilească cele opt comisii de lucru din cadrul filialei.
În altă ordine de idei, se pare că, disputele din filiala constănțeană nu se vor opri aici deoarece există deja voci care susțin că alegerile de sâmbătă nu au avut cvorum în privința anumitor funcții, astfel, fiind posibil să existe anumite contestații.



Comentează știrea

Un constănțean
21 noiembrie 2011
SS Mazăre și boșorogii semi-analfabeți

Ca să ne scăpați de bădăranul SS Mazăre cu cei 7 ani de ghetou, mai întâi trebuie să fiți uniți și să încetați "lupta internă" pentru putere . Apoi trebuie să găsiți un constănțean cunoscut de cetățeni, gospodar, cinstit, serios, chiar și independent și nu în ultimul rând susținut de mai multe formațiuni politice cu excepția USL. Dacă din "greșeală" în campania electorală veți susține eliminarea pachetelor cu alimente pentru boșorogii semi-analfabeți ai orașului, veți pierde cu succes primăria. Eu unul aș aplica zicala : -te faci frate cu dracu până treci puntea - sau de ce nu - scopul scuză mijloacele- Ajunge cât am suportat prostia boșorogilor și indiferența tinerilor.

UN P.D.LIST ADEVARAT
21 noiembrie 2011
GRESELI INTENTIONATE S-AU CONDUCEREA P.D.LULUI DUPA PLAC

ALEGERILE LA P.D.L.C-TA S-AU FACUT DUPA BUNUL PLAC S-AU DUPA ZICALA CA DACA SUNT FACUTE STATUTE SI REGULAMENTE SUNT FACUTE A FI INCALCATE? CA ASA DA BINE! CE SPUNE REGULAMENTUL ART. 35-6 ALEGERILE SE FAC SUCCESIV:IN PRIMA ETAPA - PRESEDINTELE, IN A DOUA ETAPA - PRIM-VICEPRESEDINTII, IN ETAPA A TREIA VICEPRESEDINTI, SECRETARUL GENERAL SI TREZORIERUL; IN ETAPA A PATRA SECRETARI GENERALI ADJUNCTI SI SECRETARI EXECUTIVI. UN MEMBRU POATE CANDIDA SUCCESIV LA FUNCTIILE DE PRESEDINTE, PRIM-VICEPRESEDINTE, SECRETAR GENERAL SAU VICEPRESEDINTE SAU TREZORIER SI SECRETAR GENERAL ADJUNCT SAU SECRETAR EXECUTIV. CEORDINE A RESPECTAT D-NUL CHIRU FIINDCA AU FOST PRRSOANE CARE AU CANDIDAT PE MAI MULTE FUNCTII, IAR LUARI DE CUVINT DE CANDIDATI NICI VORBA CHIPURILE SA VORBIT CU DOUA SAPTAMINI IN URMA. LA CE SA VORBIT LA UN CVORUM INCOMPLET? DE ATUNCI CIND A FOST CVORUM SI ALTI DELEGATI NU AMAI FOST CAZUL? RUSINE SASA IL BATETI PE MAZARE? SA VINA LA CONDUCERE ADEVARATI P. D-LISTI NU REORIENTATII POLITIC CARE SE REORIENTEAZA MEREU DUPA CUM LE ESTE BINE, CITI VOR RAMINE DACA P.D.LEUL NU MAI ESTE LA GUVERNARE?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2659 secunde