Cristy Băisan (PNL): Timp de 12 ani, economia județului și a municipiului Constanța a fost asfixiată sub administrația PSD. După 5 iunie vom întoarce foaia dezvoltării și modernizării Constanței

1360
2
Cristy Băisan (PNL): Timp de 12 ani, economia județului și a municipiului Constanța a fost asfixiată sub administrația PSD. După 5 iunie vom întoarce foaia dezvoltării și modernizării Constanței - cristybaisan1-1464097730.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PNL pentru funcția de consilier județean, Cristy Băisan, susține că județul Constanța se află pe locul 11 într-un clasament al nivelului salariului mediu pe economie. 


"Cum au reușit Iașiul, Clujul, Aradul sau Prahova, nu mai vorbim de București și Ilfov, să ne devanseze este greu de explicat, ținând cont de resursele și poziționarea Constanței. Dar iată că s-a putut și, din păcate, tendința se menține descendentă. Însă, dincolo de cifre seci, în spatele acestei situații stă suferința unui întreg județ ce se sufocă. Timp de 12 ani, economia județului și a municipiului Constanța a fost asfixiată sub administrația PSD, unde a dezvoltat adevărate laboratoare ale corupției și deturnării banului public. Este timpul să punem punct și să aducem Constanța la normalitate, redându-i demnitatea și puterea. Vom putea avea Constanța puternică doar atunci când calitatea vieții cetățeanului de rând va crește, iar acesta este angajamentul meu pentru constănțeni. Împreună cu toți colegii mei liberali, ne asumăm acest deziderat al relansării economice a Constanței", a declarat liberalul Cristy Băisan.


Printre altele, el a explicat că liberalii de la malul mării vor dezvolta parteneriate strategice ce vor reprezenta legătura permanentă între Constanta și investitorii din UE, SUA și Asia. 


"În acest sens, vom forma în cadrul Consiliului Județean Constanța trei departamente de dezvoltare strategică (UE, SUA și Asia) cu rolul de a accelera investițiile în județ, până la finele anului 2017. De asemenea, un județ orientat spre dezvoltare și modernizare trebuie să aibă ca deziderat imediat crearea de noi locuri de muncă înalt calificate și bine plătite, făcând Constanța atractivă și competitivă pe piața forței de muncă. Cred că este timpul să deschidem județul și spre alte tipuri de activități profesionale, cu angajatori care să-și permită să plătească mai mult decât salariul minim pe economie. Pentru asta vom înființa departamentul pentru strategii de relocare a forței de muncă, ce va fi liantul între județul Constanța și cei care își doresc un loc de muncă la noi în județ. Este clar că avem soluții concrete la problemele reale ale Constanței! După 5 iunie vom întoarce foaia dezvoltării și modernizării Constanței, avându-vă pe voi, constănțenii, alături de noi, cei care ne veți fi parteneri pentru a clădi Constanța Puternică", a mai punctat Cristy Băisan.



Comentează știrea

PIET
25 mai 2016
mincinosuleeeeeeeeee!

domnule BAYSAN orice asociere a doua s-au mai multe persoane, politice in scopul de a ajunge in fruntea puteri au ca scop furtul ,inselaciunea si inavutirea personala asa ca daca ai fii fost independent aveai o bruma de credibilitate !Atentie si la exemplele date toti driguitorii respectivelor judete avind dosare penale.

Cristi
25 mai 2016
bla bla bla

Domnule tu te auzi ce zici? Colegii dumitale de partid au fost in cardasie cu PSDistii pe care dumneata ii critici. Sa ne aducem aminte de USL. Sa ne aducem aminte de fratia Dragomir, Hasotti - Mazare, Constantinescu. Pe cine vreti voi sa prostiti? Afara cu zdrentele si mai vedem... Pana atunci, sa auzim de bine! PS: Din cauza lacomiei si a intereselor personale gasca care conduce de ceva ani PNL este sortita esecului. Dumneavoastra aveti vina de a colabora cu ticalosii care au vandut partidul unei gasti de infractori.

Pagina a fost generata in 1.8633 secunde