Cristina Văsii, de la Constanța, prim-vicepreședinte al tinerilor din PNL

1464
1
Cristina Văsii, de la Constanța, prim-vicepreședinte al tinerilor din PNL - cristinavasii5-1508769105.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a participat, duminică, 22 octombrie, la Congresul TNL, unde au avut loc alegeri pentru Biroul Permanent Național și pentru funcția de președinte, cu o delegație de 36 de tineri.


La sfârșitul lucrărilor și a procedurii de vot, noul președinte al Tineretului Național Liberal este deputatul Mara Mareș. Acesta a obținut în cel de-al doilea tur 545 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Radu Surugiu, a primit 496 de voturi. 


TNL Constanța va fi reprezentată, în Biroul Permanent Național, de consilierul local Cristina Văsii, care a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte, iar Nicolae Giaca, membru al organizației județene a TNL Constanța, este, începând de ieri, președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali.


Din delegația TNL Constanța au făcut parte consilierul județean Bogdan Bola, fost vicepreședinte al Biroului Permanent Național al TNL, președintele TNL Constanța, Cosmin Sava, și președintele Organizației municipale a TNL Constanța, Alexandra Barbu. 


Comentează știrea

Gigi
24 octombrie 2017
Niste ageamii ...

Astia , de la liberali , tineretul - adica , fina lu cutare , fiul lu cutare ( gen Bola ! ) , nepoata , sau nepotul , lu cutare , amanta lu cutare , secretara lu cutare , sotia lu sefu , amanta lu sefu , preferata lu tata , frumoasa si disteapta lu mama , nepoata lu cutare , fiica lu bossu , etc. au o problema esentiala , sensibila , in aceste momente in care opozitia este inexistenta si tara sta la cheremul mafiotilor de la PSD - ALDE , atat de apropiati , dogmatic , ideologic si cultural de PNL - un partid dedat jigodismului si turismului caracterial - un partid fara busola si fara bun-simt ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4768 secunde