Cristian Radu, la preluarea noului mandat. „Vă mulţumesc pentru votul acordat!”

284
Cristian Radu, la preluarea noului mandat. „Vă mulţumesc pentru votul acordat!” - cristianradudeclaratiebun2-1604516056.jpg

Articole de la același autor

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, se află la cel de-al treilea mandat consecutiv. Acest lucru denotă că în cei 8 ani petrecuţi la cârma oraşului, Cristian Radu a avut grijă de urbea pe care o conduce, iar mangalioţii sunt mulţumiţi de felul cum acesta a gestionat administrarea.

„În calitate de primar ales, am depus jurământul pentru un nou mandat, cu emoțiile inerente unui astfel de eveniment, chiar dacă s-a desfășurat în condiții stricte, din cauza pandemiei. Alături de mine, în prezența prefectului județului Constanța, domnul Silviu Coșa, rând pe rând, au depus jurământul cei 19 consilieri locali, care ne vor sprijini în realizarea proiectelor asumate în fața concetățenilor noștri. Din anul 2012, de când mi-ați acordat încrederea prin votul dumneavoastră, principala mea preocupare a fost aceea de a dezvolta orașul, prin proiectele europene și guvernamentale, care au contribuit la modernizarea Mangaliei și a stațiunilor. După cum se știe, avem în implementare 6 astfel de proiecte, ce vor fi finalizate până în primăvară, iar alte 5 proiecte sunt aproape de începerea lucrărilor în teren. În curând, voi anunța noile proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală, pe care le vom accesa în următoarele luni și pentru realizarea cărora avem nevoie de sprijinul Consiliului Local și al Guvernului. Doresc să vă mulțumesc, încă o dată, pentru votul acordat la alegerile locale și vă asigur că în următorii ani vom atrage și mai mulți bani europeni și guvernamentali pentru creșterea nivelului de trai în comunitatea noastră”, a transmis pe pagina sa oficială de Facebook Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6044 secunde