Cristian Preda deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare

266
1
Cristian Preda deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare - cristianpredadeschidelistapmp-1395764944.jpg

Articole de la același autor

Conducerea PMP a depus, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureșan, Teodor Baconschi și Cristian Petrescu. 


Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta președintă a Federației Române de Tenis Ruxandra Dragomir și Alexandru Leșco, care a avut de suferit la Tiraspol, fiind condamnat în lotul Ilașcu. 


Preda a precizat și obiectivele pe care le vor avea candidații PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunități de locuri de muncă pentru români, consolidarea relațiilor cu SUA și o atitudine fermă față de Rusia, precum și susținerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetățenii români. 


La sediul BEC, au fost prezenți președintele PMP, Eugen Tomac, și deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică "mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie". 


Comentează știrea

rex
26 martie 2014
Un gunoi eperiat!

Asta este un gunoi slugarnic si imputit ca toti basistii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6626 secunde