Costin Răsăuţeanu: „PSD a votat pentru toate proiectele de interes local”

339
Costin Răsăuţeanu: „PSD a votat pentru toate proiectele de interes local” - costinrasauteanu2-1622385425.jpg

Articole de la același autor

Fostul viceprimar al Constanţei, Costin Răsăuţeanu, a taxat degringolada din Coaliţia locală, după ce, vineri, 28 mai, USR-PLUS a anunţat că nu va participa la şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa.

„Eșecul administrației PNL-USR s-a dovedit când orașul nostru era să fie lăsat pur și simplu de izbeliște! Domnule Chițac, constănțenii au putut să vadă cum arată ipocrizia, lipsa de maturitate și nepăsarea actualei coaliții PNL-USR. Ați propus, din nou, proiecte care nu respectă legea! Este inadmisibil! Dezastrul produs de incompetenții care se află la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea! USR-PLUS trebuie să își asume că sunt la butoane și să nu mai fugă din ședințele consiliului local! Asta arată iresponsabilitate! Constanța arată groaznic, Constanța este paralizată, Constanța este guvernată de grupuri de interese care parazitează orașul”, a spus Costin Răsăuţeanu, liderul grupului consilierilor locali PSD.

Pe de altă parte, el a explicat de ce social-democraţii au votat anumite proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei din 28 Mai.

„Grupul consilierilor PSD a votat pentru toate proiectele de interes local, a votat pentru Constanța și constănțeni. Am votat pentru proiectele demarate de administrația PSD. Vom pune întotdeauna interesul orașului și al constănțenilor înaintea interesului personal sau de partid.

Acesta este spiritul unei clase politice responsabile și mature!”, a mai spus Costin Răsăuțeanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5211 secunde