Cosmin Scripcariu, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Murfatlar

311
Cosmin Scripcariu, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Murfatlar - usrpluscandidatmurfatlar2-1596736295.jpg

Articole de la același autor

Alianța USR- PLUS și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al orașului Murfatlar, în persoana lui Cosmin Scripcariu, de 31 de ani, de profesie inginer. Acesta este absolvent al Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității Ovidius.

În prezent, profesează ca responsabil marketing și vânzări în cadrul Stațiunii de Cercetare Murfatlar și, totodată, urmează cursurile de master în domeniul management și marketing ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. De la vârsta de 23 de ani, a început să lucreze în domeniul antreprenorial, atât în România, cât și în Germania, unde a trăit timp de cinci ani.

După experiențele trăite în Vest și atenta observare a societății germane, Cosmin Scripcaru s-a întors în țară cu dorința de a schimba modul în care se administrează o localitate și, nu în ultimul rând, să transforme felul în care se face politică. Acesta a fost de altfel motivul principal pentru care s-a alăturat formațiunii politice PLUS, condusă de Dacian Cioloș, pentru ca, ulterior, să fie desemnat candidatul Alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al localității.

"După anii petrecuți în afara țării, vreau să pun umărul la reconstrucția orașului Murfatlar, aflat într-un con de umbră. Doar cu implicare și dăruire putem readuce localitatea Murfatlar acolo unde îi este locul. Poziționarea sa strategică îi oferă posibilitatea să redevină o urbe de interes național", a declarat Cosmin Scripcariu.

Prioritatea principală a candidatului Alianței USR-PLUS la Primăria Murfatlar este creșterea calității vieții a locuitorilor din orașul Murfatlar și satul Siminoc. Pentru a atinge acest deziderat, Cosmin Scripcariu are în plan dezvoltarea infrastructurii în vederea atragerii de noi investitori, asigurarea curățeniei în spațiile publice, construirea unei grădinițe cu program prelungit și reabilitarea tuturor instituțiilor de învățământ din localitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7713 secunde