Coronavirus. Șefii supermarketurilor, convocați de prefectul George Niculescu într-o ședință

746
Coronavirus. Șefii supermarketurilor, convocați de prefectul George Niculescu într-o ședință - prefectgeorgeniculescu-1583277226.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a invitat, ieri, într-o ședință de lucru, reprezentanții supermarketurilor din Constanța. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că, în cadrul întâlnirii, principalul subiect abordat a vizat asigurarea stocurilor cu alimente și măsurile de prevenție a infectării cu coronavirus. 


"Având în vedere noile măsuri de prevenție în ceea ce privește răspândirea virusului corona în Europa, am luat decizia de a invita la sediul prefecturii reprezentanții supermarketurilor din județul Constanța într-o ședință de lucru în ceea ce privește asigurarea stocurilor, în primul rând, foarte important, având în vedere informațiile care au apărut în presa locală și presa națională. Am luat decizia de a verifica împreună cu acești reprezentanți dacă sunt pregătiți să facă față unui nou val de cumpărături masive. M-au asigurat că, în ceea ce privește asigurarea  stocurilor cu produse alimentare, nu sunt probleme. 
De asemenea, i-am informat public cu privire la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia în punctele lor de lucru. În acest sens, i-am rugat să aibă o atenție sporită asupra măsurilor de dezinfectare a echipamentelor cu care intră în contact clienții, și anume coșuri, cărucioare. De asemenea, să facă un instructaj și să le prezinte modalitățile de prevenire angajaților și, de asemenea, să ia măsura de a echipa și monta în punctele de lucru dispensele cu substanțe dezinfectante. Readuc aminte că prevenția este principala modalitate de a acționa împotriva răspândirii acestui nou tip de virus", a declarat prefectul George Niculescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0671 secunde