Corneliu Vadim Tudor, încă o plângere penală

425
Un fost asistent al eurode-putatului Corneliu Vadim Tudor, Cezar Cătălin Marin, susține că liderul PRM nu l-a plătit din 2009 până în prezent, dar că și-ar fi însușit 40.000 de euro plătiți de PE pentru salariul său,fostul consilier acuzând și că i-a fost falsificată semnătura pe contractele de muncă.

Acesta povestește cum, recent, a aflat că, de fapt, liderul PRM a depus contracte de muncă cu semnăturile sale falsificate și că încercând să afle care îi este situația, a dus o corespondență cu oficiali ai PE, care l-au informat că în hârtiile Parlamentului apare că a fost plătit cu 40.000 de euro. Suma n-a ajuns de fapt niciodată la el, susține Marin. El anunță că a depus plângere penală împotriva lui C.V. Tudor pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 

Potrivit site-ului PE, Cezar Cătălin Marin apare în continuare ca asistent local al șefului PRM. Vadim Tudor mai are un asistent local, Buduleci Mirabela Elena și un asistent acreditat, Molnar Ștefan-Silviu. Un asistent acreditat este angajat într-unul dintre cele trei locuri de desfășurare a activității Parlamentului European (Bruxelles, Luxemburg sau Strasbourg) și beneficiază de un contract de drept european, încheiat direct cu Parlamentul.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde