Corina Martin, singurul candidat independent din Constanţa la alegerile parlamentare

435
Corina Martin, singurul candidat independent din Constanţa la alegerile parlamentare - corinamartin-1603472562.jpg

Articole de la același autor

Corina Martin este singurul candidat independent înscris în cursa pentru alegerile parlamentare, la Constanța. Biroul Electoral Județean a validat dosarele de candidatură pentru 15 formațiuni politice și un independent.

Printr-un comunicat de presă transmis, Corina Martin încearcă să îi convingă pe alegători că va putea face faţă postului de deputat şi că va face totul pentru un viitor mai bun.

„Voi purta această luptă pentru un mandat în Camera Deputaților, cu 15 partide. La Constanța, sunt singurul independent, fapt care mă bucură și îmi conferă avantajul de a susține în Parlament propria mea politică, cea a constănțeanului, nu una a interesului de partid. Bineînțeles că va fi o cursă dificilă, nu e deloc ușor să te lupți cu marile partide. Însă sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot și nu la sigla partidului. Sper ca pe 6 decembrie, constănțenii să acorde votul de încredere unor oameni competenți. Corina Martin a demonstrat fapte în ultimii 15 ani, construind de la 0, a dovedit deja că este o luptătoare și că poate învinge. Nu este nevoie decât de determinare, de extrem de multă muncă și de o voință de fier. Le am pe toate. Îmi mai trebuie doar votul de încredere al locuitorilor acestui județ pentru a arăta că se poate. Candidez independent pentru că este momentul să lăsăm haina politică în cui, și să punem cetățenii, mai presus de politica de partid sau de interesul partidului. Consider că România trebuie condusă de oameni competenți si dedicați și nu de liste” , a declarat Corina Martin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5278 secunde