Corina Crețu s-a înscris în Pro România, partidul lui Victor Ponta. Ea va deschide lista pentru europarlamentare

146
Corina Crețu s-a înscris în Pro România, partidul lui Victor Ponta. Ea va deschide lista pentru europarlamentare - corinacretu170837600-1553549650.jpg
Corina Crețu, comisarul european pentru Politică regională, și-a depus luni adeziunea la Partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta.

"Am decis, după aproape 30 ani de politică, să mă despart de partidul alături de care am pornit la drum, considerând că actuala conducere s-a îndepărtat de adevăratele nevoi ale cetățenilor și de valorile europene. Sunt convinsă că singura opțiune este Pro România - partidul care reflectă cel mai bine valorile în care cred: solidaritate, preocupare pentru cetățeni, competență, profesionalism și viziune economică echilibrată. Mâine, de la ora 18,30, vă aștept la sediul Pro România, unde vom anunța întreaga echipă pentru europarlamentare", a anunțat Crețu pe Facebook.

Corina Crețu va deschide lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare, potrivit unui anunț făcut anterior de Victor Ponta.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0735 secunde