Corina Crețu: "O eventuală ieșire a României din UE ar fi o catastrofă națională"

367
Corina Crețu:
Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a declarat, ieri, că o eventuală ieșire a României din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă națională.

"Nu înțeleg de unde aceste critici, aceste chestiuni legate de o eventuală ieșire din Uniunea Europeană. Cred că ar fi o catastrofă națională și am fi cu toții responsabili pentru generațiile care vor urma. Toate aceste atacuri la adresa Uniuni Europene nu ne fac bine. Pentru că acesta este un proiect unic, este șansa noastră după Revoluție de a ne garanta progresul", a declarat Corina Crețu.

Potrivit Agerpres, comisarul european Corina Crețu a mai adăugat că intrarea țării noastre în UE s-a văzut în orice localitate, în fiecare oraș sau regiune, în viața de zi cu zi a oamenilor.

"România are șansa preluării președinției, poate îmbunătăți lucrurile din interior, dar acest lucru se poate face prin dialog și nu cu jigniri, cu comploturi. De la aderarea României, țara noastră a primit 45 de miliarde de euro, contribuția fiind mai mică de 15 miliarde. Deci beneficiul net este vizibil în viața de zi cu zi a oamenilor. Și nu vorbesc numai de bani. Înseamnă șansa de a fi, de a trăi într-o familie europeană, înseamnă șansa generațiilor tinere de a studia prin programul Erasmus, înseamnă o șansă a oamenilor de a trăi și munci în alte țări", a spus Corina Crețu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5681 secunde