Corina Crețu, desemnată comisar european pentru Politică Regională

134
1
Corina Crețu, desemnată comisar european pentru Politică Regională - corinacretudesemnata-1410362850.jpg

Articole de la același autor

Președintele ales al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anunțat, ieri, numele celor 28 de comisari și portofoliile repartizate. Astfel, Corina Crețu a fost numită comisar european pentru Politică Regională. Anunțul a fost făcut și pe site-ul Comisiei Europene.

Jean Claude Juncker a anunțat lista membrilor viitorului Executiv european, după ce a purtat discuții cu candidații propuși de statele membre UE. Pe listă se află și nouă femei, la fel ca în actuala comisie, număr cerut de președintele Parlamentului European, Martin Schulz, care a precizat, recent, că nu va aproba o comisie în care femeile nu sunt reprezentante corespunzător.

Din cei 28 de comisari, 15 aparțin dreptei și centrului-dreapta, opt sunt din partea socialiștilor și cinci sunt din partea liberalilor. 

Comentează știrea

constantin
11 septembrie 2014
Jobul potrivit

Încearcă și lucrează ca operator online aici! Acest job ți se poate potrivi! Ai posibilitatea reală și sigură de a câștiga 300 de dolari lunar, cu o muncă extrem de interesantă (3 ore pe zi). Dacă ești interesat să produci o schimbare în situația ta financiară, solicită, cu încredere, detalii la email [email protected]!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde