Controale în autobuzele CT Bus: "Purtarea măștii este obligatorie!"

589
Controale în autobuzele CT Bus:

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat ieri că purtarea măștii de protecție în mijloacele de transport în comun este obligatorie. Echipe mixte formate din polițiști locali și jandarmi fac zilnic controale pentru a se asigura că măsura este respectată de călători. Cei care nu se conformează acestor măsuri pot fi sancționați.

Conducerea CT BUS reamintește tuturor celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun să respecte toate normele de igienă impuse în această perioadă. "Alocați mai mult timp unei călătorii, astfel încât să puteți aștepta următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu puteți urca fără a încălca distanța de siguranță. De asemenea, evitați să vă poziționați față în față cu alt călător. La oprirea în stație, avertizați călătorii care urcă să respecte distanțarea socială sau să renunțe la îmbarcare dacă nu pot respecta această regulă. Nu urcați în autobuz fără mască de protecție, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și pentru a celor din jur", fac un apel reprezentanții CT Bus.

Aceștia ne recomandă să folosim dispenserele din autobuze pentru a ne dezinfecta mâinile. "Pe parcursul călătoriei, evitați să vă atingeți fața sau să folosiți telefonul mobil. Evitați, pe cât posibil, deplasările la ore de vârf. Folosiți aplicația CT BUS pentru a vă informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun. La orele de vârf, în trafic se află cu 10% mai multe autobuze decât în mod normal, pentru a evita riscurile produse de aglomerație", mai spun cei de la CT Bus.

În plus, capacitatea de transport a fost suplimentată pentru liniile 42, 44, 2-43, 101. Astfel, la orele de vârf, în zilele lucrătoare, frecvența pe liniile principale este de cinci minute, pe liniile 2-43, 5-40, 48 și 101 și de patru minute pe linia 102. "Vă reamintim că autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate. CT BUS depune eforturi pentru a putea asigura un transport public în condiții de maximă siguranță, însă măsurile de mai sus nu pot decât să sprijine o conduită responsabilă, care este cheia limitării îmbolnăvirilor", explică directorul CT Bus, Bogdan Niță.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.517 secunde