Constănțenii, consultați în privința locurilor de parcare pentru noile construcții

Duminică, 18 August 2019
229
Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au transmis că, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre pentru actualizarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța. 


Astfel, constănțenii interesați pot consulta proiectul de hotărâre pe site-ul oficial al instituției la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea "De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003". 


Mai mult, până la data de 30 august 2019, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. 


Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris: prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51, prin fax, la nr. 0241/488189, 0241/488195 sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro. 


Materialele transmise vor purta mențiunea: "Recomandare la proiectul pentru actualizarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța".
Pagina a fost generata in 0.1604 secunde