Constănțeanul Geronimo Răducu Brănescu, numit președinte al ANSVSA de premierul Grindeanu

546
Constănțeanul Geronimo Răducu Brănescu, numit președinte al ANSVSA de premierul Grindeanu - geronimobranescudsv12-1484054644.jpg

Articole de la același autor

După Sevil Shhaideh și Mircea Dobre care au ajuns miniștrii în Guvernul condus de Sorin Grindeanu, un alt constănțean a ajuns la conducerea unei instituții naționale.Este vorba despre actualul director executiv al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța, Geronimo Răducu Brănescu.


Aflat la conducerea instituției de la malul mării încă din 2012, Brănescu a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodată, prim-ministru l-a eliberat pe Radu Roatiș Chețan din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANSVSA.


De asemenea, potrivit unei alte decizii a premierului, Ion Claudiu Teodorescu va exercita, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Justiției.


Pe de altă parte, conform altor decizii ale prim-ministrului, Daniela Giurcă a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Erika Stanciu va fi eliberată, la cerere, la data de 11 ianuarie, din funcția de secretar de stat la Ministerul Apelor și Pădurilor, iar Horațiu Silviu Anghelescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.


De asemenea, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Gheorghe Pătrașcu din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, a lui Cezar Radu Soare și a Mihaelei Vrabete din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, respectiv a lui Radu Mihaiu și a Alinei Seghedi din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Toate aceste decizii au fost publicate, ieri, în Monitorul Oficial. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4599 secunde