CONSTANȚA VA AVEA UN NOU BULEVARD TOMIS. Făgădău: "Până la 1 iunie va fi gata. Dacă nu, îmi dau demisia!"

3229
5
CONSTANȚA VA AVEA UN NOU BULEVARD TOMIS. Făgădău:

Articole de la același autor

Viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, a vorbit, după ședința Consiliului Local Municipal de astăzi, despre lucrările care se fac în localitate, inclusiv pe Bulevardul Tomis.


Printre altele, el a spus că, până la data de 1 iunie, constănțenii vor avea două Bulevarde Tomis. 


"Până la data de 1 iunie, constănțenii vor avea două Bulevarde Tomis. Cei care se uită spre zona Dacia vor vedea vechiul Tomis, iar cei care se uită spre mare vor vedea noul Bulevard Tomis sau niște demisii. Inclusiv a mea", a explicat Decebal Făgădău.



Comentează știrea

mananca lumea kkt..ce demisie...
15 martie 2016
Fagadau..papa lapte...

Bulevardul Tomis...plin de gropi și cacati de câine, zis, Cel Nou și Bulevardul Tomis...plin de mizerii,carutze cu pet-uri și cerșetori..Cel Vechi!!Aaaa..si demisia lui Fagadau..la mișto, pentru prosti!

Catalin
15 martie 2016
Iar avem denisii.....

Daca si Bvd Tomis v-a fi efectuat ca si cartierul Compozitorilor ( cu fonduri de 2 ani de zile iar noroiul zace pe fiecare strada - cu exceptia in fata casei Domnului FAGADAU unde s-a gandit el bine sa puna si denivelari pt reducerea vitezei - doar ii intra praf de la prostii care stau cu noroiul pana-n gat ) - atunci sa-si dea demisia si sa se dupa si la puscarie pt ce si cum a acoperit si inca acopera !!!

zoro
15 martie 2016
ce mincinos !

Demisioneaza ?! Pai nu esti interimar prietene ? Nu vin alegerile ? Oricum pleci ! Halal angajament, bravo !

CRETU
15 martie 2016
UN PRIMAR COMUNIST!

BIHNE CA NU AVEM COSURI DE GUINOI PE STRAZI SI TU VREI BULEVARDE NOI! ESTI PROST FATALAU! PUNE DRACU COSURI DE GUNOI! STRAZILE SUNT FARA COSURI DE GUNOAIE! NU ARE POPORU UNDE ARAUNCA HARTIA...SI O ARUNCA TOT PE STRADA! SAU POLARIS A FURAT TOTI BANII ...MANA-N MANA CU DROGATU DE MAZARE SI NU MAI ARE BANI DE UNDE CUMPARA/ CA AM PLATIT PANA ANUL ASTA TAXE DE HABITAT DE 130 LEI PE CAP DE PROST! CACAT DE VICEPRIMAR CU ATITUDINE DE COMUNIST!

pensionar
23 martie 2016
vom avea alt primar

Dupa cum se lucreaza nu cred ca Fagadau va mai fi primar.

Pagina a fost generata in 0.5753 secunde