Constanța este reprezentată de șapte edili la întâlnirea Asociației Orașelor din România de la Eforie

2275
Președintele Executiv al Asociației orașelor din România (AOR), Ionel Chiriță, a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că, la întâlnirea Consiliului Director care se desfășoară în această perioadă la Eforie, și-au anunțat prezența șapte primari constănțeni. În primul rând, este vorba despre gazda evenimentului: Primăria Eforie - prin reprezentantul său Ovidiu Brăiloiu. Apoi, vor mai participa primarul orașului Cernavodă, Mariana Mircea (membru al Consiliului Director și vicepreședinte pentru Regiunea de sud-est în AOR), primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, primarul din Negru Vodă, Ion Nicolin, primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan, primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, și primarul orașului Băneasa, Gelu Iordache.
Ionel Chiriță a mai afirmat că a transmis invitații și Primăriei Constanța, Consiliului Județean Constanța și Prefecturii Constanța, dar nu a primit deocamdată nici un răspuns.
Edilul orașului Hârșova, Tudorel Nădrag, a declarat că nu va participa la această întrunire întrucât este nemulțumit de structura conducerii AOR și de rezultatele pe care le-a înregistrat Asociația de la înființarea sa.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Primăria Cernavodă, pe lângă dezbaterile privind aplicarea ordonanțelor de urgență ce afectează în mod direct administrațiile locale, vor avea loc și prezentări ale rapoartelor delegaților AOR la CoR și CPLRE (Congresul puterilor locale și regionale al consiliului Europei). De asemenea, va fi adus în discuție și stadiul implementării unor proiecte europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.386 secunde