Constanța a "pierdut" doi parlamentari. Culețu și Voicu au părăsit Camera Deputaților

279
1
Constanța a

Articole recomandate

Deputatul Colegiul 10 din Constanța, Mădălin Voicu, a renunțat la calitatea de parlamentar și a plecat în diplomație, după ce, miercuri, reprezentanții Guvernului l-au numit consul general al României la Bonn, în Germania. În acest sens, Executivul a adoptat o hotărâre privind rechemarea lui Mihai Botorog din calitatea de consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania. Totodată, Guvernul a adoptat și o altă hotărâre privind numirea lui Mihai Botorog în calitatea de șef al Consulatului General al României la Marsilia, Repu-blica Franceză.

Social-democratul Mădălin Voicu a câștigat mandatul de deputat în 2012, pe listele USL, cu toate că el nu este constănțean, fiind sprijinit de gruparea Mazăre-Constantinescu pentru a ajunge parlamentar de Constanța. Prin plecarea deputatului Mădălin Voicu, județul Constanța mai pierde un parlamentar, primul "plecat" fiind deputatul Dănuț Culețu.

În luna aprilie a acestui an, deputatul Colegiului 9 din Constanța, Dănuț Culețu, de la PNL, trimis în judecată pentru fapte de corupție care ar fi fost săvârșite în perioada în care a fost prefect al județului Constanța, a demisionat din Parlament și s-a suspendat din funcțiile deținute în partid, spunând că nu vrea să fie o țintă pentru adversarii politici și nici o povară pentru liberali. El a mai declarat că și-a dat demisia din Parlamentul României și că s-a autosuspendat din funcțiile pe care le avea în PNL, însă va rămâne în continuare simplu membru al partidului.

În momentul de față, județul Constanța mai este reprezentat în Camera Deputaților de 12 parlamentari. 

Comentează știrea

Giambasiu
24 iulie 2015
Madalin Voicu

Noi constanteni santem ceei mai Prosti,Mazare si Constantinescu au lucrat cu tactica ,inteligenta de a ne prosti pe fata,sal facem deputat de Constanta aceest Tigan, cu ajutorul cartierului Heri Coanda si Deliorga Cristi si Adina Florea salveza de multi ani pe Hasotti Puiu si Culetu Danut ca au platit bani grei,Machidoni i-a dat cele mai mari spagi lui Deliorga prin intermediari si de la politie ca sa aveti cunostinta,DNA,DIICOT si Servici secrete,de acesti mari Escroci.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde