Consiliul Județean vrea să preia în subordine Palatul Copiilor și Casa Soarelui

1490
6
Consiliul Județean vrea să preia în subordine Palatul Copiilor și Casa Soarelui - cjcpalatulcopiilor-1511885468.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni au aprobat, în cadrul ședinței de marți, două proiecte de hotărâre ce vizează formularea unor solicitări către Guvernul României de emitere a unor hotărâri pentru transmiterea a două bunuri imobile județului Constanța. 


Prima dintre ele vizează emiterea unei hotărâri privind transmiterea Palatului Copiilor din domeniul public al statului în domeniul public al județului Constanța. În acest context, liderul grupului PNL, consilierul județean George Muhscină, a declarat că liberalii vor vota propunerea cu condiția să fie trecute în proiectul de hotărâre trei amendamente. Astfel, el a solicitat neînstrăinarea spațiului verde din jurul Palatului Copiilor, acesta să fie trecut în registrul spațiilor verzi, iar terenurilor de sport să nu li se schimbe destinația. Totodată, George Muhscină a solicitat ca Palatul Copiilor să fie administrat exclusiv de Consiliul Județean Constanța. 


La rândul său, inițiatorul proiectului, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a garantat că atât timp cât va fi președintele CJC nu o va înstrăina. De asemenea, el a dat asigurări că imobilul nu va fi folosit în alte scopuri. 


Cel de-al doilea proiect a făcut referire la o hotărâre prin care se solicită Guvernului să emită o hotărâre pentru a transmite imobilul în care a funcționat "Casa Soarelui", de pe strada Piatra Craiului nr. 4, din domeniul public al statului în domeniul public al județului Constanța. Aleșii județeni au explicat că dacă reprezentanții Guvernului vor decide transmiterea clădirii respective în domeniul public al județului Constanța, ulterior, CJC intenționează să predea clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța. 


Comentează știrea

Stan Pățitu
29 noiembrie 2017
Palatul Copiilor

Așa, sună bine. Doar sa nu ne trezim cu un nou caz Belina. Sa nu ne trezim că devine ușor-usor proprietate privata, si ulterior vreun ansamblu rezidential. Zic si eu....

Vlad
29 noiembrie 2017
O fi bine, o fi rau...?!!

Domnilor din CJC, se 'coace' ceva la varful judetului? Ce parere aveti de cum arata Teatrul de vara din Mamaia? Din cate imi amintesc eu, este in 'grija CJC'! Dar ce parere aveti de cum arata Gradina Tomis, din vecinatatea dvs., sau Gradina Soveja, de langa City Mall? Nu aveti nimic de zis? Ele nu fac parte din patrimoniul judetului? Daca 'indolentii' de la primaria Constanta le tin in paragina, de ce nu interveniti dvs cu program de masuri, care sa reabiliteze aceste obiective si sa fie redate cetatenilor? Care mai este statutul acestor obiective? Le puteti face publice, sa stim si noi cine sunt adevaratii vinovati de distrugerea acestora?

X
29 noiembrie 2017
Către Y !

Oricare partid vine la guvernare, nici unul, dar absolut nici unul, nu are să facă ceva bun pentru România și pentru români ! Toți politicienii sunt niște : incompetenți, hoți, șnapani, pungași, excroci, aproape toți sunt niște depravați și derbedei cu amantlâcuri, cu amante tiiiinere, mai tinere decât copii lor, amantele ocupă funcții înalte în statul român și primesc salarii nemeritat de mari, în schimb românii suferă și duc o viață de amar și ca vaaaaaide mama lor, marea majoritate a românilor trăiește într-o sărăcie lucie și de pe o zi pe alta : mulți șomeri, familie numeroasă, copii nu frecventează cursurile școlare, de cele mai multe ori se culcă flamanzi, dorm / locuiesc mulți într-o cameră, despre încălzire aproape că nici nu se pune problema și muuulte altele care decurg din toate cele amintite și politicienii noștri, nu dau nici măcar "doi bani" pe toate aceste probleme care frământă și "macină" societatea românească, poporul român obidit și nenorocit de "bestiile cu chip de om", adică de politicienii oricărui partid politic indiferent că-i de : stânga, centru, dreapta și care or mai fi și care or mai apare, toți politicienii sunt o apă și un pământ / o canalizare și un strămoș comun FSN-UL și urmașii lor, își trag seva din moșii și strămoșul lor comun FSN-UL ! Politicienii se luptă pentru ei și aliații lor din afara României, cei care îi instalează în funcțiile de pe urma cărora se îmbogățesc fără margini și fără limite, nicidecum pentru poporul român, pe politicienii români, nu-i vedem / auzim ca să se certe și să ceară demisia unora altora pentru binele nostru, poporului român exploatat, disprețuit și batjocorit de adevărata pleavă a societății, care pleavă a societății o reprezintă chiar ei, politicienii români, politicieni care nu au nimic în comun cu românismul, românii și România, mulți oameni consideră că cei mai mulți dintre politicieni nu au originea română, pentru acest fapt urăsc și disprețuiesc pe marea majoritate a românilor, rușineeeeeeee, să le fie !

un alegător
30 noiembrie 2017
vai de mama lor

Consiliul județean nu este șeful consiliului local. Niciun consilier nu a ajuns acolo ca să administreze ceva ci ca să fie văzut și admirat. Ar trebui să le fie rușine dar zău că sunt nevinovați ca să mă exprim elegant.

Răspuns la: O fi bine, o fi rau...?!!
Adăugat de : Vlad, 29 noiembrie 2017
Domnilor din CJC, se 'coace' ceva la varful judetului? Ce parere aveti de cum arata Teatrul de vara din Mamaia? Din cate imi amintesc eu, este in...
costica
30 noiembrie 2017
operator pc

Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

DODO
30 noiembrie 2017
atentie !

furt in doi pasi : 1-se trece subiectul la CJ 2-CJ il da la prietenii politici si gata ! incet incet se uita si se intra in ,,normal ,, dar ma intreb in ce stare este ceea ce are CJ ?

Pagina a fost generata in 0.4233 secunde