Consilierul local PNL Mihaela Andrei: „Este o perioadă de tranziție. Proiectele prioritare vor schimba Constanța!”

493
Oraşul Constanţa are nevoie de o schimbare, iar acest lucru îl admit şi aleşii locali. Consilierul local PNL Mihaela Andrei spune că este conştientă de nemulţumirea oamenilor, însă aceştia trebuie să aibă răbdare, pentru că lucrurile se vor rezolva.

Mihaela Andrei este unul dintre consilierii locali care au întâlniri frecvente cu cetățenii oraşului Constanţa. Ea ascultă nemulţumirile oamenilor şi încearcă să le rezolve problemele, expunându-le în cadrul Consiliului Local.

„Lucrurile în Constanţa nu se întâmplă foarte repede, aşa cum ne aşteptam. Constănţenii sunt nemulţumiţi cu privire la iarba care este crescută în unele părți ale orașului. Am transmis viceprimarului că trebuie să vedem iarba verde, tunsă, aşa cum o regăsim în curțile privaţilor. Dar privații au sisteme de irigaţii, în timp ce în partea administrată de primărie, încă nu vedem aşa ceva. Ne dorim un spaţiu verde cum nu a avut Constanţa niciodată. O continuare în acelaşi mod ca până acum ar însemna bălării tunse în acelaşi mod”, a declarat pentru „Cuget Liber” consilierul local PNL, Mihaela Andrei.

În fiecare miercuri, în jurul orei 16.00, Mihaela Andrei poate fi găsită de cetățeni la sediul Partidului Național Liberal de pe strada Traian, municipiul Constanța, acolo unde ţine audienţele.

Realizarea PUG-ului și reabilitarea conductelor RADET, prioritare

În altă ordine de idei, consilierul local a făcut referire și la cele trei proiecte de amploare, promovate de PNL, care ar schimba viața în urbea de la malul mării. Este vorba despre construirea unui nou spital, reabilitarea conductelor RADET și realizarea Planului Urbanistic General. Consilierul local a subliniat că municipiul Constanța are nevoie de realizarea acestor trei proiecte.

„Proiectele mari vor fi implementate, veţi vedea. Ştiu că lumea este dezamăgită şi nerăbdătoare. Mai ştiu faptul că oraşul acesta a suferit 20 de ani şi speranţa aproape că s-a pierdut. Este normal. Toţi simţim acest lucru. Sunt convinsă că a sosit perioada de tranziţie între ce a fost şi ce va fi. Efectele pozitive le vom vedea din 2022, 2023, chiar 2024. În trecut, administraţia PSD nici măcar nu a luat în calcul Planul Urbanistic General, care este cel mai important proiect pentru Constanța. Al doilea proiect important pentru orașul nostru este RADET. În trecut nu a fost luată în calcul schimbarea conductelor şi a reţelei de furnizare a apei calde şi a energiei termice. Al treilea mare proiect este construirea unui spital. S-au făcut paşi pentru a se construi un spital în curtea Spitalului de Boli Infecţioase”, a precizat Mihaela Andrei.

Sunt însă și alte proiecte asupra cărora atât Mihaela Andrei, cât și colegii ei liberali și-au oprit insistent atenția. Este vorba despre scările de la Plaja Modern, care trebuie să fie reabilitate, având în vedere că se află într-o stare avansată de degradare. Dar și despre necesitatea continuării renovărilor la pasajul de la Gară și a realizării unei pasarele pietonale în cartierul Poarta 6, care să facă legătura cu Km 4-5. „Mai avem şi alte proiecte. Scările care asigură accesul spre plaja Modern reprezintă un proiect al meu, personal. Mai avem în vedere pasajul de la Gară şi pasarela care face legătura între cartierele Km 4-5 și Poarta 6. Pasarela este prinsă în buget şi se fac nişte paşi în ceea ce priveşte reabilitarea ei, dar proiectul este demarat. Pasajul de la Gară arată altfel. Nici nu se compară cum a arătat în 2020 şi cum arată acum. Lucrurile se schimbă în Constanţa. Este o perioadă de tranziţie şi constănţenii au tot dreptul să fie deranjaţi”, a concluzionat Mihaela Andrei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7202 secunde