Consilierii locali vor acorda trei titluri de cetățeni de onoare ai Constanței. Cine sunt aceștia

339
1
Consilierii locali vor acorda trei titluri de cetățeni de onoare ai Constanței. Cine sunt aceștia - consilieriilocalivoracorda-1459093220.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local al Municipiului Constanța se reunește, în ședință ordinară, miercuri, 30 martie, de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. Pe ordinea de zi se află 79 de proiecte de hotărâre. Printre altele, în cadrul întâlnirii se va declara vacant un loc de consilier municipal, după ce, la începutul acestei luni, Iustin Fabian Roman și-a dat demisia. De ase-menea, pe ordinea de zi se află trei proiecte de hotărâre prin care trei profesori universitari vor fi declarați cetățeni de onoare ai municipiului Constanța. Este vorba despre Victor Ciupină, Adrian Bavaru și Gheorghe Dumitrașcu. 


Un alt proiect ce se va afla în atenția aleșilor locali vizează aprobarea deplasării în străinătate a unei delegații formate din doi consilieri locali pentru îndeplinirea unei misiuni cu caracter temporar și aprobarea cheltuielilor aferente acestei deplasări. Mai exact, recent, Primăria orașului Brest din Franța, a transmis o invitație municipalității constănțene pentru a pune în practică activități comune din anexele înțelegerii de cooperare încheiate între cele două părți în luna octombrie a anului trecut. Din delegația care va efectua vizita oficială, în perioada 19 – 23 aprilie, vor face parte consilierele locale Marioara Cojoc (PSD) și Raluca Trandafir (PNL).


Comentează știrea

Ce au pitit golanii in spatele onorabililor ?
28 martie 2016
Tacerea si slugarnicia

Testamentul lui Mazare este respectat de Fagadau in cele mai mici detalii.Nimic nu-i scapa.Mazare a scris in testamentul lui :Iubiti-va aproapele asa cum i-am iubit eu.Iubiti-l pe Hasotti si pe Dragomir.Dati-le case,hoteluri,terenuri,dati-le afaceri cu banii primariei,ca nu dati de la voi.Iubiti-va ca fratii.Dati-le asa cum le-am dat eu.Dati-le la liberali,la pedelei,la uneperei,la pepededei, dati la toti dusmanii vostri,la toti care ridica glasul.Mituiti-i,spaguiti-i,cumparati-le cârdașia.Mazare a mai scris in testament:Si daca mai aveti dusmani,opozanti,comentatori,frustrati,cautati-i in societatea civila printre sportivi,muzicieni,profesori universitari si medici.Cautati-i numai pe cei mari,pe cei care prin popularitatea si prin cuvantul lor, au puterea sa va alunge de la tron.Lor sa le dati titlul de CETATENI de ONOARE ai MUNICIPIULUI Constanta, caci slavit de ei va fi numele tau,Fagadau(fiul meu).In rest,la cei prosti dar multi,la votaci dati-le pachete cu mancare,dati-le oasele de la masa voastra,dati-le abonamente gratuite,subventii,ca nu dati din buzunarul vostru.Mituiti-i pe toti,lasati-i sa muste din momeala voastra,inregimentati-i pe toti in Frontul Democratiei si Unitatii Pesediste.Traiasca Pesede o mie de ani ! Amin !

Pagina a fost generata in 0.278 secunde