Consilierii locali din Mangalia, convocați în ședință ordinară

461
Consilierii locali din Mangalia, convocați în ședință ordinară - mangaliasedinta-1623171046.jpg
Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc miercuri, 9 iunie, ora 14.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social. Unul dintre acestea se referă la aprobarea execuției bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia pentru trimestrul IV – anul 2020.

Alt proiect vizează adoptarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții „Varianta ocolitoare (DRUM EXPRES) a municipiului Mangalia”.

În aceeași ședință a CL Mangalia, se mai dezbat proiectele referitoare la Regulamentul Local de Urbanism și PUZ, aferente înființării unui nou cimitir în localitate, precum și cel care vizează modificarea și completarea Regulamentului de organizare, funcționare și rezervare a parcărilor publice.

Consilierii locali vor supune la vot un proiect de hotărâre care vizează acordarea de facilități fiscale aferente obligațiilor bugetare principale, restante la data de 1 aprilie 2021, datorate bugetului local de către persoanele juridice care au calitatea de contribuabili, dar și scutirea la plata impozitului pe clădiri și teren, Fundației de Servicii Islamice din România, pentru anii 2021 – 2022. Cu aceeași ocazie, se vor supune la vot proiectele privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat, în anul școlar 2020 – 2021, semestrul al II-lea și organizarea rețelei școlare, în anul școlar 2021 – 2022. Totodată, consilierii locali vor analiza proiectele care se referă la modificarea și completarea Regulamentului de creștere și deținere de animale domestice și păsări de curte și a Regulamentului de gestionare a populației canine din municipiul Mangalia. Cu același prilej, aleșii locali vor dezbate aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne/externe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5648 secunde