Consilierii locali, convocați în ședință de primarul Decebal Făgădău

1031
Consilierii locali, convocați în ședință de primarul Decebal Făgădău - sedintaconsiliullocal9-1574896153.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței Decebal Făgădău a convocat, astăzi, Consiliul Local al Municipiului Constanța, în  ședință ordinară. Întâlnirea va avea loc de la ora 14.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ. Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi sunt 42 de proiecte de interes local, printre acestea fiind și cele ce vizează aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul III pe anul 2019 și aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2019. De asemenea, alte proiecte fac referire la aprobarea oportunității vânzării directe a unor terenuri situate în municipiul Constanța. Este vorba despre un teren situat în stațiunea Mamaia, în suprafață de 352 mp, care urmează să fie vândut către SC Promedas Mamaia SRL și un altul situat pe strada Ion Luca Caragiale nr. 50, în suprafață de 44 mp, ce urmează să fie înstrăinat către Ioana Ștefănică, Constantin Mitea și Florin Mitea. Totodată, alte terenuri sunt situate pe strada Bogdan Vodă nr. 59, are suprafața de 39 mp și va fi vândut lui Mihai Bucovală și Bocea și un altul pe strada  Ștefan cel Mare nr. 65, în suprafață de 410 mp, pe care există construcția deținută în proprietate de către Neculae Stancă și Constanța Stancă. 


Alte două terenuri pentru care urmează să fie aprobată oportunitatea vânzării prin licitație publică  fac referire la terenul situat în municipiul Constanța, Str. Intrarea Smârdan FN, în suprafață totală de 114 mp, respectiv 95 mp și 19 mp și cel  situat în municipiul Constanța, Sat Vacanță, zona Luna Park, în suprafață de 76 mp. 


Pe de altă parte, tot pe ordinea de zi se află proiectul privind extinderea valabilității planului urbanistic zonal aprobat prin HCL nr. 352/2016 până la data de 29.11.2022.


În plus, edilul Decebal Făgădău a introdus, din nou, pe ordinea de zi proiectul privind cumpărarea prin negociere directă a imobilului teren și construcție situat în Constanța, str. I. C. Brătianu nr. 16, cu destinația creșă, proiect care a picat la vot la ultima ședință. 


În altă ordine de idei, consilierii locali vor vota numirea unor membri în Consiliul de administrație al SC Telegondola Mamaia SRL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5336 secunde