Consilierii locali au stabilit subvenții la RATC pentru cadrele didactice. Urmează studenții

399
2
Consilierii locali au stabilit subvenții la RATC pentru cadrele didactice. Urmează studenții - consilieriilocalisubventie-1456250271.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au răspuns favorabil, ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța unei solicitări venite din partea Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța.

În consecință, ei au votat proiectul care viza aprobarea unor facilități la transportul urban de călători în municipiul Constanța personalului didactic și nedidactic încadrat în unitățile școlare de pe raza municipiului Constanța. Astfel, ca măsură de protecție socială, s-a aprobat subvenționarea cu 50% din valoarea unui abonament pe una, două sau toate liniile de transport în comun din Constanța pentru personalul didactic și nedidactic încadrat la una din școlile sau grădinițele din oraș care vor circula cu mijloacele de transport care aparțin RATC-ului.

Sumele subvenționate vor fi acoperite din bugetul local. Eliberarea abonamentelor se va face lunar pe baza documentului de identitate și a legitimației de serviciu vizată de o unitate de învățământ. La adoptarea acestui proiect, consilierii locali au susținut că au avut în vedere veniturile mici obținute de cadrele didactice și nedidactice.

În altă ordine de idei, se lucrează la un proiect de hotărâre prin care și studenții din Constanța să beneficieze de subvenție la transportul cu mijloacele în comun. 

Comentează știrea

zoro
24 februarie 2016
doar ei ?

Și profesorii constănțeni, domiciliați în Constantă, care predau în afara orașului, nu primesc aceste reduceri ? Ei nu platesc taxe și impozite tot în acest oraș ?

electorala!
24 februarie 2016
bine ca s-au trezit acum

Cam electorala toata chestia asta, macar sa se aplice!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.682 secunde