Consilierii județeni, convocați la ședință

Luni, 30 Ianuarie 2017, 19:10
107
Consilierii județeni se reunesc, mâine, de la ora 13.00, în Sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ, în cadrul primei ședințe ordinare din acest an. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte de hotărâre.

Cele mai multe dintre ele vizează aprobarea unor comisii de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerilor instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Tot în cadrul acestei întâlniri urmează se se aprobe modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța, precum și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a unității spitalicești.

Aleșii județeni vor mai aproba și proiectul privind Acordul de Parteneriat între orașul Cernavodă și comunele Rasova, Aliman și Ion Corvin pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ223: tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin.

Totodată, în cadrul ședinței se vor atribui licențele de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, operatorilor de transport SC AgigeaservUtil SRL, SC Gis Trans SRL și SC Dorada Transporting SRL.

Pagina a fost generata in 0.8337 secunde