Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte vor vota

488
2
Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte vor vota - cjcsedintaconsiliuljudetean16-1476805170.jpg

Articole de la același autor

Aleșii județeni se reunesc, marți, 25 octombrie, de la ora 13.00, în cadrul ședinței ordinare a lunii octombrie. Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi, se află 40 de proiecte de hotărâri, jumătate dintre ele făcând referire la desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Constanța în Consiliile de Administrație ale instituțiilor care se află în subordinea CJC. De asemenea, alte proiecte vizează rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli pe anul 2016 pentru o parte dintre instituțiile aflate în administrarea CJC. 


Totodată, în cadrul întâlnirii, trei consilieri județeni vor fi desemnați să facă parte din Colegiul Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, iar alți șase aleși județeni vor deveni membri în cadrul Autorității Teri-toriale de Ordine Publică Constanța. 


Una din cele mai importante probleme preluate de la vechea administrație vizează Cetatea Capidava, proiect care a ajuns și în atenția DNA. În consecință, aleșii județeni vor trebui să-și dea votul privind constituirea unei comisii de analiză a modului în care a fost derulat proiectul "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava". 


Cum nu mai este mult timp până la sărbătorirea Zilei Dobrogei, eveniment marcat, începând cu anul 2015, la data de 14 noiembrie, aleșii județeni urmează să aprobe și calendarul organizării eveni-mentului cultural "Ziua Dobrogei". 


De asemenea, pe ordinea de zi se mai află și proiectul de hotărâre privind modificarea HCJC nr. 201/17.08.2016, privind aprobarea caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management și a Comisiei de concurs de proiecte de management, la Muzeul de Istorie Națio-nală și Arheologie Constanța. 


În plus, consilierii vor trebui să voteze dacă emit acordul CJC în scopul realizării lucrărilor de reabilitare și refacere a terenurilor din domeniul public al județului Constanța aferente Teatrului de Vară Soveja de către investitor SC Nepi Five Property Development SRL, aceeași firmă care este și investitorul City Park din Constanța. 


O altă problemă ce urmează să fie abor-dată în cadrul ședinței privește aprobarea tarifelor pentru deszăpezire și combaterea lunecușului pentru iarna 2016 - 2017 ce vor fi aplicate de RAJDP Constanța, în calitate de operator, în relația cu Consiliul Județean Constanța. 


În privința proiectelor cu finanțare, consilierii județeni urmează să aprobe repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor pentru finanțarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educaționale speciale integrați în învățământul de masă din județul Con-stanța pe anul 2016. 


Tot la acest capitol, se va repartiza pe unități administrativ-teritoriale procentul de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2016. 


Comentează știrea

Murphy
19 octombrie 2016
Cuget Liber SOS

Mai Cuget Liber, nu ai poze cu anotimpul actual ? In sala este asa de cald? Toti sunt in echipament de vara, mai ce caldura.....apropo, care-i pretul gigacaloriei la Constanta ? Tot pe locul 1 suntem in tara cu pretul cel mai mare la gigacalorie ? A murit regele Mazare, traiasca regele Fagadau ! Votati maiiii, haiiiii, haiiiiii.....pe 11 decembrie 2016 !

Lazar
19 octombrie 2016
Consilieri Jud.C-ta

D-na C.Mocanu dvs a-ti facut poza cu acesti consilieri,cine la propus,votat pe acest consilier,Boroianu Rober Aurel,la PNL vam rugat sa transmiteti d-ni presedinta PNL Dr in drept Alina Gorghiu cum a putut ajunge acest individ consilier Dr.Dr Prof in fraude,furaciuni, firme vandute ,falimentate care a lipit afise cu dl presedinte K.I.Werner cu lucru bine facut,paznici din partea servicilor la consiliat asa de bine sa nu sa prinda lumea sau spagile de la ANAF la consiliat mai bine,diploma de inginer ne cunoscut ,cumparata,tiparita la tipografie,sau i-a vanduto prietenului Budea Haralambe,ca ala vinde la prima faza diplome de zidar,barman,ospatar e posibil sa fi specializat si pe din trastea de inginer,Dl Presedinte K.I.W si d-na Presedinta Alinuta G. vorbesc Gogosi de tufa la Tv ca nu doresc Penali si Infractor in PNL si in politica.D-na,nu va suparati, dvs promovati Infractori sau a primit aprobare de la IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta,prostim un judet si o tara cu minciuni care nu stiu ce inseamna documente false,facturi,chitante, transferuri de bani BRD si Reiffeisenbank,evaziune fiscala,eu am inteles perfect de la dl Militian Comisar Sef Dr Adrian Rapotan IPJ C-ta ca nu mai intelege din cauza primiri ordinului de cavaler,dr in drept pe la Chisinau si cu 43 580 de dosare cu autori ne cunoscuti si cu o vechime de 34 de ani in militie,ca nu mai intelege nimic,eu am transmis informati direct pe farfurie ca la restaurant de 3 stel nu pricepe,nu il lasa functia,haina statului, lipsa de competenta pesonala e posibil si fisa postului sa nui permita sa dea si raspuns,Gunoelor si Miseriile societati ro.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.462 secunde