Consilierii județeni, convocați în ședință

189
Consilierii județeni, convocați în ședință - sedintaconsiliuljudetean8-1490290197.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, i-a convocat pe aleșii județeni la ședința ordinară a lunii martie. 


Întâlnirea va avea loc, vineri, 31 martie, de la ora 13.00, în Sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi, sunt 36 de proiecte de hotărâri, printre care și cel care vizează aprobarea bugetului județului Constanța pe anul 2017. Totodată, se vor stabili și bugetele instituțiilor publice subordonate, dar și lista de investiții a acestora. Alte proiecte mai vizează mandatarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța să-și exercite dreptul de vot în cadrul Adunării Generale a ADI "Apă Canal", precum și modificarea componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. 


Un alt proiect ce va fi luat în discuție de consilierii județeni vizează repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sumele defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură, care necesită cofinanțare locală pe anul 2017. De asemenea, se va stabili repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sumele defalcate din TVA pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură, care necesită cofinanțare locală pe anul 2017, dar și repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA, pe anul 2017, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4437 secunde