Consilierii județeni, convocați de urgență în ședință de Horia Țuțuianu

263
Consilierii județeni, convocați de urgență în ședință de Horia Țuțuianu - horiatutuianucjc1-1593608947.jpg
Președintele Horia Țuțuianu a convocat Consiliul Județean Constanța în ședință extraordinară pentru data de 06.07.2020, ora 13,00 în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea calității de consilier județean a doamnei Lebidov Steluța și redobândirea calității de consilier județean a domnului Banias Emil Sorin.

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

2. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care unitățile administrativ-teritoriale din județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat și din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

3. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale.

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei obiectivelor de investiții ale Județului Constanța, pe anul 2020.

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada".

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada".

Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde