Consilierii din Medgidia au alocat bani școlilor din municipiu

165
Consilierii din Medgidia au alocat bani școlilor din municipiu - medgidia41-1448041841.jpg
Aleșii locali din Medgidia s-au reunit, recent, în ședința ordinară a lunii noiembrie, la întrunire fiind prezenți toți cei 19 consilieri. Pe ordinea de zi s-au aflat nouă proiecte de hotărâre de interes pentru cetățeni.

Printre altele, s-a votat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Medgidiei, pe anul 2015, rectificare datorată repartizării sumei de 1.086.000 lei din bugetul de stat. Astfel, o mare parte din sumă a fost redirecționată către școli, reparații clădiri și susținerea activităților sportive în Medgidia. Mai exact, suma de 40.000 lei este necesară achiziționării unui lift pentru alimente la grădinița cu program prelungit "Ion Creangă", iar acoperișul clădirii de pe strada Republicii nr. 56, care aparține DGDPP și este în prezent dată în folosință Asociației "Zâmbet și culoare" va fi reparat cu suma de 35.000 lei. Totodată, se vor face lucrări de întreținere, reparare și modernizare a drumurilor publice, mai exact străzile Lalelelor, Aleea Ion Creangă și Monumentului, precum și lucrări de întreținere a spațiilor verzi publice. O altă parte din sumă, respectiv 165.000 lei este redirecționată către școli, pentru diverse reparații.

Totodată, s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC "Apollo Ecoterm" SRL, precum și modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.

Un alt proiect aprobat de aleșii locali a vizat preluarea unor bunuri mobile ce aparțin domeniului public al municipiului Medgidia, aflate în administrarea DGDPP și aprobarea transferului acestora în administrarea Spitalului Municipal Medgidia, mai exact un modul termic de cvartal complet echipat și o stație de dedurizare DECAL 30 ET 500, necesare pentru asigurarea funcționalității instalației de căldură și apă caldă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce se întâmplă, mâine, la Medgidia
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Pagina a fost generata in 0.7047 secunde